Gabriel Oprea (UNPR), mesaj pentru Diaspora: Venim în fața dumneavoastră cu oameni care au sacrificat totul pentru apărarea țării. Vă invităm să vă alăturați patrioților din partidul nostru

Gabriel Oprea (UNPR), mesaj pentru Diaspora: Venim în fața dumneavoastră cu oameni care au sacrificat totul pentru apărarea țării. Vă invităm să vă alăturați patrioților din partidul nostru
Sursă foto: Facebook / Gabriel Oprea

UNPR transmite românilor din Diaspora că se prezintă în fața lor cu oameni care au sacrificat totul pentru apărarea țării și-i îndeamnă și pe ei să se alăture formațiunii, în drumul spre schimbarea României.

Într-o postare pe Facebook, Gabriel Oprea a ținut să le mulțumească celor care deja s-au alăturat UNPR.

”Mulți dintre dumneavoastră vor să se întoarcă acasă, la un moment dat și e firesc să vă doriți ca aici lucrurile să fie așezate, vă doriți legi mai bune, salarii pe măsura muncii, condiții de viață “ca afară”. Si noi ne-am săturat de instabilitatea de țară, de ignoranța multora dintre politicieni, de slaba lor pregătire, de jocurile politice și de interese, care nu aduc beneficii țării și românilor.

Ne numarăm printre cei care chiar au lăsat ceva în urmă, pe unde au trecut. Cei mai mulți dintre români știu asta.De aceea, venim în fața dumneavoastră cu oameni care și-au slujit țara toată viața, care iubesc pamântul acesta, au sacrificat totul pentru apărarea lui și pentru viitorul copiilor noștri. O echipă nouă, hotărâtă să facă acest proiect să reusescă. Și vă invităm să vă alăturați patrioților din partidul nostru. Putem schimba România în bine, împreună. Știm că așa cum este astăzi, nu se mai poate. Avem dorința și capacitatea de a face această schimbare.

Și avem ceva foarte important în comun: și noi, cei din UNPR, și dumneavoastră, românii din diaspora, ne iubim țara!

Le mulțumesc tuturor celor care, de departe, din țările în care i-a purtat viața, au înțeles acest lucru și ni s-au alăturat. Le mulțumesc pentru că au încredere în noi și în proiectul UNPR. Suntem puternici împreună, vom munci și vom face astfel încât să contăm, să producem schimbarea în bine a României”, a scris Gabriel Oprea, pe Facebook.

Ultima oră
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației
21:03 - Emilian Imbri, despre medicii care nu se vaccinează anti-COVID: Nu înțeleg ce caută în meseria asta. Îi rog să se vaccineze pentru a demonstra că au ajuns la un nivel intelectual! (VIDEO)
20:51 - Controalele pe litoral se intensifică, după creșterea incidenței cazurilor de COVID-19 în județul Constanța