Gafă politică: Nicolae Robu și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de edil al Timișoarei după ce locuitotii orașului au fost lăsați fără apă caldă

Gafă politică: Nicolae Robu și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de edil al Timișoarei după ce locuitotii orașului au fost lăsați fără apă caldă
Foto: debanat.ro

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a dat dovadă de o totală lipsă de inspirație, vineri, când și-a lansat candidatura pentru un nou mandat de edil. Anunţul vine într-o perioadă în care timişorenii au rămas fără apă caldă.

După mai multe eșecuri decât realizări în cei trei ani și jumătate de când conduce cel mai mare oraș din Banat, Robu spun că „majoritatea covârșitoare a populației” îi este favorabilă și că “e o bucurie să am lansate și alte proiecte de anvergură care vor face ca Timișoara să arate în doi ani și mai bine”.

Acestea sunt motivele pentru care edilul a decis să-și asum candidatura pentru un nou mandat.

Cât despre  o evaluare a ceea de a realizat până acum, robu spune că„n-are rost să-mi dau eu o notă cu atât de puține luni înainte ca votanții să-mi dea o notă”, scrie dbanat.ro.

Joi, 1 octombrie, E.On a sistat furnizarea gazului către Colterm, compania de termoficare a oraşului, din cauza unei datorii de 4 milioane de euro. Prin urmare, Colterm se află în imposibilitatea livrării apei calde în oraş, ceea ce a stârnit nemulţumirea timişorenilor fără centrale termice de apartament. În acest context, Nicolae Robu a decis să facă anunţul oficial, deşi se ştia deja că PNL îl susţine pentru un nou mandat.