Geoană: Am predat procurorilor DNA ceasurile primite cadou de la Vanghelie. Nu știu dacă erau scumpe, este un lucru pe care doar specialiștii pot să-l spună (VIDEO)

Geoană: Am predat procurorilor DNA ceasurile primite cadou de la Vanghelie. Nu știu dacă erau scumpe, este un lucru pe care doar specialiștii pot să-l spună (VIDEO)

Senatorul Mircea Geoană s-a prezentat miercuri la Direcția Națională Anticorupție, fiind citat în dosarul lui Marian Vanghelie. Acesta trebuie să dea trei ceasuri primite cadou de la edilul suspendat al Sectorului 5, care ar fi provenit din infracțiuni. Bunurile au fost puse sub sechestru, la fel ca alte bunuri găsite în timpul perchezițiilor de la locuința lui Vanghelie.

„Am fost întrebat dacă am primit de-a lungul timpului cadouri de acest gen. Am răspuns  >. În urmă cu câțiva ani de zile am primit aceste lucruri. >. Să fim înțeleși. Am făcut acest lucru în totală transparență, în calitate de martor”, a spus Geoană.

Întrebat dacă e vorba despre ceasuri scumpe, Geoană a precizat că “acesta este un lucru pe care doar specialiștii pot să-l spună”

„Nu port astfel de lucruri. Le-am returanat așa cum mi-au fost ele făcute cadou. Nu-i nimic nefiresc ca un coleg, un prieten, un membru al familiei, atunci când e o aniversare importantă să primești un cadou. Dacă e vreun semn de întrebare, cu toată deschiderea, transparența și cu dorința de a fi extrem de clar că nu este nimic legat de mine, de cinstea și de integritatea mea, și atunci când există o solicitare din partea justiției, indiferent cum ne numim, trebuie să mergem acolo, să răspundem corect și să facem procesul justiției cât mai ușor”, a adăugat Geoană.

Mircea Geoană, audiat la DNA


Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti