Incidente violente în Centrul Vechi și la Gara de Nord: Suporterii unguri au aruncat cu fumigene şi sticle. Jandarmii au intervenit în forţă (VIDEO)

Incidente violente în Centrul Vechi și la Gara de Nord: Suporterii unguri au aruncat cu fumigene şi sticle. Jandarmii au intervenit în forţă (VIDEO)
Foto: B1 Tv

Incidente grave în care au fost implicați suporterii maghiari, înaintea partidei de fotbal România – Ungaria. Astfel, suporterii unguri au aruncat cu fumigene şi sticle în Centrul Vechi al Capitalei. Aceştia s-au luat la bătaie, devastând mai multe terase și fiind despărţiţi de jandarmii care au intervnit în forţă.

De asemenea, mai mulţi suporteri care urmau să ajungă în Gara de Nord în jurul orei 16.00 au tras semnalul de alarmă în tren, în zona Podul Grant, unde au coborât din tren.

O ambulanţă SMURD a fost chemată la Gara de Nord pentru a-i acorda îngrijiri unei femei căreia i s-a făcut rău din cauza gazelor lacrimogene folosite de jandarmi pentru a-i calma pe suporterii unguri violenţi veniţi la Bucureşti pentru meciul România – Ungaria. Femeia, care a precizat că are probleme cardiace, era clienta unui restaurant din incinta Gării de Nord.

18 suporteri chipei naţionale din Vaslui au fost daţi jos din trenul care circula spre Bucureşti, în gara Buzău. Cei 18 suporteri circulau fără bilet şi ar fi făcut scandal.

Întrucât 4 dintre ei au devenit recalcitranţi, controlorii de tren au decis să îi coboare în gara Buzău.

Aceştia trebuiau să ajungă la ora 15.00 în Gara de Nord din Bucureşti, pentru a lua parte la meciul cu Ungaria, de pe Arena Naţională.

Incindente intre jandarmi si suporterii maghiari, la Gara de Nord din Bucuresti

Embed:

Un alt incident între suporterii maghiari s-a petrecut în Gara de Nord, când un român care le-a fluturat ostentativ un steag tricolor, după ce aceştia au coborât din tren.

Totodată, un suporter maghiar a fost bătut de mai multe persoane, vineri, în zona Unirii din Capitală, după ce a ieşit din grupul în care se afla pentru a merge la un supermarket.Incidentul a fost anunţat prin numărul de urgenţă 112 în jurul orei 13.45, au spus oficialii Poliţiei Capitalei.

Suporterul agresat a ieşit din grupul în care se afla, pentru a face cumpărături, moment în care a fost atacat de patru sau cinci persoane, care l-au lovit şi apoi au fugit.

Incidente violente în Centrul Vechi, înainte de meciul România – Ungaria

Embed:

Report B1 TV, imbrancit de suporterii maghiari in Centrul Vechi

Embed:
Ultima oră
21:35 - Virgil Popescu, ministrul Energiei: OMV nu poate vinde acțiunile de la Petrom către o altă companie fără acordul statului român
21:30 - Violeta Alexandru: Rectificarea bugetară nu trebuie să pară ca și când ar fi o vânătoare de vrăjitoare, ca și cum așteptăm la cotitură un pretext contra unor miniștri
21:01 - Revoltă într-o comunitate din Spania, după ce un român a fost bătut până la comă de mai mulți interlopi. Indivizii, cunoscuți pentru faptul că atacă oamenii doar ca să se distreze (VIDEO)
20:53 - Alertă pentru turiștii din Bulgaria. Canicula a provocat importante incendii de vegetație
20:38 - Atacul asupra petrolierului Mercer Street, în care și-a pierdut viața un român | Ambasadorul român şi însărcinatul cu afaceri britanic, convocaţi la MAE iranian
20:07 - Traian Ogâgău, edilul din Sângeorz-Băi filmat când își umilea fiica, și-a pierdut mandatul. El și-a lăsat cumnatul primar interimar
20:04 - PSD: Este imperios necesară adoptarea legii consumatorului vulnerabil. Proiectul trebuie să fie înscris pe ordinea de zi din Camera Deputaților
19:39 - Elevii români au câștigat trei medalii de aur și una de argint la Olimpiada Internațională de Chimie. „E un rezultat cu adevărat excepțional”
19:18 - Cod portocaliu de caniculă în România. 7 Sfaturi care te vor ajuta să reziști în fața temperaturilor extreme
19:17 - Octavian Jurma: Întâmpinăm invazia de Delta cu cea mai mare relaxare din Europa. Relaxarea asta pe credit se va plăti în spitale, la toamnă