Ioana Constantin acuză o acțiune de intimidare la adresa candidatei PMP la Primăria Bragadiru: „Nu era nevoie de intervenția Jandarmeriei în altă parte? De exemplu, în zone unde operează clanuri interlope”

Ioana Constantin acuză o acțiune de intimidare la adresa candidatei PMP la Primăria Bragadiru: „Nu era nevoie de intervenția Jandarmeriei în altă parte? De exemplu, în zone unde operează clanuri interlope”
Foto: facebook.com/ioana.constantin.77

Ioana Constantin (PMP) susține că, marți seară, a avut loc „un exces de zel regretabil” al Jandarmeriei și „o acțiune de intimidare” la adresa Teodorei Desagă (PMP), cea care candidează la Primăria Bragadiru. Jandarmii au încercat să oprească distribuirea de pliante, invocând motive ce țin de pandemia de coronavirus. „Mă întreb, nu era nevoie de intervenția Jandarmeriei Române în altă parte? De exemplu, în zone unde operează clanuri interlope”, a susținut Constantin. Aceasta a mai remarcat faptul că la acțiunile PNL și AUR au participat zeci și sute de persoane, dar nu au fost mobilizate forțe de ordine.

Ioana Constantin acuză o acțiune de intimidare la adresa candidatei PMP din Bragadiru, Teodora Desagă

„Domnule ministru Lucian Bode,

În această după-amiază, în localitatea Bragadiru din llfov, a avut loc un exces de zel regretabil al Jandarmeriei Române și o acțiune de intimidare a candidatei PMP (în alianță cu USR-PLUS), colega mea Teodora Desagă, la alegerile locale de duminică. La această ”intervenție” au fost ”mobilizați” 4 jandarmi, dar și mai interesant este că exista și o dubă a Jandarmeriei. Timp de aproximativ o oră cei patru jandarmi au încercat să oprească, de fapt, distribuirea de pliante electorale, invocând motive legate de pandemie. Mă întreb, nu era nevoie de intervenția Jandarmeriei Române în altă parte? De exemplu, în zone unde operează clanuri interlope. Discutăm despre o candidată care:
– este o femeie de 31 de ani, nu prezintă niciun pericol public;
– este consilier local chiar în Bragadiru;
– candidează într-o localitate în care fostul primar liberal a fost arestat la nici jumătate de an de la preluarea mandatului.

Acțiunea nu era o adunare publică și nu încălca nicio dispoziție cu privire la desfășurarea campaniei electorale legate de pandemie, lucru evident din moment ce candidata și ceilalți 4 colegi erau în mișcare și împărțeau pliante, spre deosebire de acțiunile PNL și AUR la care au participat zeci și sute de persoane, unde nu au fost mobilizate forțe de ordine”, a scris Ioana Constantin, pe Facebook.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)