Iohannis a semnat decretele de numire în funcție a noilor miniștri de la Educație, Transporturi, Comunicații și Relațiile cu Românii de Pretutindeni (VIDEO)

Iohannis a semnat decretele de numire în funcție a noilor miniștri de la Educație, Transporturi, Comunicații și Relațiile cu Românii de Pretutindeni (VIDEO)
Foto: evz.ro

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire în funcție a noilor Miniștri de la Educație, Transporturi și Relațiile cu Românii de Pretutindeni, informează B1 TV. De asemenea, șeful statului a semnat și decretul de numire a lui Ioan-Dragoş Tudorache, şeful Cancelariei Primului-Ministru, în funcție de Ministru interimar al Comunicațiilor și al Societății Informaționale.

Astfel, în urma remanierii întreprinse de premierul Dacian Cioloș și a semnării decretelor de către președintele Klaus Iohannis, Adrian Curaj a fost înlocuit de Mircea Dumitru la Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, Dan Marian Costescu a fost înlocuit de Petru Sorin Buşe la Ministerul Transporturilor, iar în locul lui Dan Stoenescu la Ministerul pentru Relaţiile cu Românii de Pretutindeni a ajuns Maria Ligor.

Totodată, Ioan-Dragoş Tudorache a devenit Ministru interimar la Comunicații, în locul lui Marius-Raul Bostan.

Iohannis a semnat decretele de numire în funcție a celor patru noi miniștri

#DIRECT_ONE_xvlyko#

Tags:
Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)