Ion Cristoiu: Demisia lui Ioan Rus, gestul unui om care nu a vrut să meargă până la final cu lovitura de stat

Ion Cristoiu: Demisia lui Ioan Rus, gestul unui om care nu a vrut să meargă până la final cu lovitura de stat

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, luni, pentru emisiunea „Ultimul Cuvânt” difuzată de B1 TV, că demisia ministrului MAI, Ioan Rus, reprezintă gestul unui om care nu a dorit să meargă până la final cu lovitura de stat declanșată de USL contra lui Traian Băsescu.

Cristoiu a precizat că celelalte demisii au fost menite doar să distragă atenția de la lovitura încasată de USL prin plecarea lui Ioan Rus din Guvernul Ponta.

„Inițial era vorba de o demisie a lui Ioan Rus și a domnului Dobre, la primul a fost o demisie a unui om care nu a vrut să meargă până la capăt cu această lovitură de stat. Celelalte mișcări sunt menite să creeze o perdea de fum că demisia lui Rus în contextul bătăliei cu Băsescu reprezintă o lovitură gravă pentru USL. Probabil că unul dintre scopurile acestei remanieri a fost de a acoperi scandalul pe care l-ar fi putut provoca recunoașterea de către ministrul Rus că președintele interimar a încălcat grav Constituția făcând presiuni asupra unui ministru al Guvernului„, a declarat Ion Cristoiu.

Vezi AICI mai multe detalii despre demisia lui Ioan Rus.

Ion Cristoiu: Ioan Rus a refuzat să participe până la final la lovitura de stat
Embed: " />