Iulia Vântur a cântat în hindi la emisiunea lui Salman Khan. Prezentatoarea a făcut senzație

Iulia Vântur a cântat în hindi la emisiunea lui Salman Khan. Prezentatoarea a făcut senzație
Iulia Vântur invitată în emisiunea lui Salman Khan

Starul indian Salman Khan a invitat-o în emisiunea lui pe fosta prezentatoare de la Dansez pentru tine”. Aceasta a cântat cea mai recentă melodie a ei.

Rămânca și-a construit o carieră de artistă în India și cântă chiar în limba hindi.

În cadrul emisiunii, Iulia Vântur făcut noi dezvăluiri despre viața în India și planurile sale pentru 2022.

„Am fost să promovăm noua piesă, Main Chala, pe care am lansat-o cu Guru Randhawa, care a prins foarte bine, publicul a răspuns foarte bine acestei piese și mă bucur mult de tot.”, a spus Iulia Vântur, conform Fanatik.

„Am avut emoții foarte mari, pentru că nu e limba mea maternă. Nu pot să spun că pot să vorbesc cursiv în hindi, mai ales într-o emisiune.”, a mărturisit românca.

Conform unei postări ale Iuliei Vântur, piesa a avut cel mai mare număr de vizualizări ale unui videoclip, în primele 24 de ore de la lansare, nu doar în India, ci la nivel mondial.

View this post on Instagram

A post shared by Iulia Vantur (@vanturiulia)

Iulia Vântur neagă planurile de căsătorie cu Salman Khan

Îndrăgita prezentatoare TV a vorbit, recent, despre motivele pentru care se pare că nu se grăbește să se căsătorească cu actorul indian.

Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare.”, a dezvăluit artista, conform Viva.ro

Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: Își dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare., a continuat fosta prezentatoare.

Frumoasa prezentatoare TV visează să fie mamă

Deși consideră că măritatul nu i-ar aduce o împlinire, Iulia Vântur se vede totuși mămică.

Poate că mămică da, mă văd. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară.

Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună”, a mai povestit vedeta.

Urmăriți B1TV.ro și pe