Klaus Iohannis: Noi, în România, stăm extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare și am intrat într-o fază nouă – De la finele săptămânii, toate centrele vor fi deschise pentru vaccinare fără programare (VIDEO)

Klaus Iohannis: Noi, în România, stăm extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare și am intrat într-o fază nouă - De la finele săptămânii, toate centrele vor fi deschise pentru vaccinare fără programare (VIDEO)

Președintele Klaus Iohannis a vorbit, joi, despre evoluția campaniei de vaccinare anti-COVID-19 în România. Șeful statului a declarat că a fost eliminată complet birocrația din campania de imunizare, prin urmare românii nu trebuie decât să se prezinte pur și simplu la un centru de vaccinare pentru a primi serul.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Klaus Iohannis:De la finele săptămânii, toate centrele de vaccinare sunt deschise,fără înscriere pe platformă

„Am intrat într-o fază nouă cu vaccinarea, avem maratoane, centre deschise non-stop, unde cei care vor să se vaccineze se pot prezenta. Am renunțat la toată birocrația. De la finele săptămânii, toate centrele de vaccinare din toată țara sunt deschise pentru vaccinare fără înscriere pe platformă. Oricine se poate prezenta direct la centru și se poate vaccina.

Suntem în situația foarte bună în care avem suficiente doze pentru a intra în această etapă. Noi, în România, stăm extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare. În altă parte lucrurile sunt încă în organizare”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Totodată, șeful statului a avertizat că pericolul SARS-CoV-2 încă planează, prin urmare este esențial să continuăm să respectăm restricțiile și măsurile de prevenție în vigoare.