Liviu Dragnea a găsit metoda de a scăpa de Victor Ponta: Fostul premier va fi trimis să reprezinte România la Adunarea Parlamentară a OSCE (VIDEO)

Liviu Dragnea a găsit metoda de a scăpa de Victor Ponta: Fostul premier va fi trimis să reprezinte România la Adunarea Parlamentară a OSCE (VIDEO)

Liviu Dragnea scapă de Victor Ponta. Fostul premier va reprezenta România în calitate de preşedinte al Adunării Parlamentare a OSCE. Numirea vine pe fondul tensiunilor evidente dintre Dragnea si Ponta.

Liderul PSD susține că nu este deranjat de atacurile lui Ponta și spune că acesta îl poate critica în continuare, chiar și de la OSCE.

"Am discutat cu el lucru acesta, șeful delegației române la OSCE și din punctul meu de vede e o delegație foarte importantă și e un post foarte important pentru România. Cred că e cel mai indicat. Am discutat împreună, eu i-am propus această variantă și a fost de acord cu ea", a afirmat Liviu Dragnea.

În ciuda tensiunilor dintre Victor Ponta și Liviu Dragnea, fostul premier a fost desemnat în funcţia de preşedinte al delegaţiei parlamentarilor români la OSCE. Ponta l-a acuzat recent pe Dragnea că și-a asumat conducerea partidului fără să se consulte și cu ceilalți membri ai partidului.

"Eu fac o greșeală să mă uit la marea masă a PSD, care spune așa ceva, fac această greșeală în continuare. Este foarte relevant ce spune Ponta dar ce să facă partidul? Să plecăm toți? Rămâne avionul gol", a precizat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a găsit metoda de a scăpa de Victor Ponta: Fostul premier va fi trimis să reprezinte România la Adunarea Parlamentară a OSCE

#DIRECT_ONE_ct0krn#

Chiar dacă Ponta va merge la OSCE, Dragnea nu se teme că acesta ar putea continua criticile.

"N-am de unde să știu asta, nu negociem așa ceva, fiecare mă poate critica de oriunde", a afirmat președintele PSD.

În calitate de preşedinte al delegaţiei parlamentare a României, Ponta va face parte din cercul restrâns al celor 57 de lideri care au drept de vot în aprobarea bugetului, alegerea Secretarului General şi conducerea activitatea Adunării.

Ponta este şi preşedinte al Comisiei pentru Afaceri Europene din Camera Deputaţilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe