Dragnea, prins cu minciuna iar. Adevărul despre întâlnirile șefului PSD cu directorul Tel Drum (FOTO)

Dragnea, prins cu minciuna iar. Adevărul despre întâlnirile șefului PSD cu directorul Tel Drum (FOTO)

După primele dezvăluiri RISE Project în dosarul #Teleormanleaks, Liviu Dragnea a declarat că nu s-a mai întâlnit cu directorul Tel Drum, Petre Pitiș, de „peste 10-15 ani”. Documentele prezentate de jurnaliști, însă, demonstrează că Dragnea și Pitiș au participat la o vânătoare pe 4 ianuarie 2014, adică acum patru ani.

Șeful PSD a spus luni că nu s-a mai văzut sau nu a mai vorbit cu directorul general al firmei Tel Drum de „peste 10-15 ani”. De asemenea, el a negat orice legătură cu firma din Teleorman sau că firma i-a plătit ceva ce s-a realizat pe proprietatea lui din județ.

Documentele prezentat de RISE Project arată, însă, că Dragnea și Pitiș au participat la o vânătoare pe 4 ianuarie 2014, alături de alte 12 persoane, unde au fost împuşcaţi 19 mistreţi.

Foto:RISE Project

Unul dintre documente este o autorizaţie de vânătoare colectivă emisă pe 4 ianuarie 2014 de Asociaţia de Vânătoare Turris Turnu Măgurele, pentru o partidă care a avut loc în aceeaşi zi.

Foto:RISE Project

La vânătoare a mai participat Costel Comana, fost patron al unei firme feroviare, care, în 2015, s-a sinucis într-un avion ce mergea din Brazilia în Costa Rica. Comana este cel care a cumpărat în 2009 de la Liviu Dragnea, cu 1 milion de euro, mai multe terenuri şi imobile.