Liviu Dragnea (PSD): Dan Șova era obosit, a făcut o evaluare greșită a voturilor la referendum

Liviu Dragnea (PSD): Dan Șova era obosit, a făcut o evaluare greșită a voturilor la referendum

Dan Șova a prezentat date umflate de la USL, din confuzie şi oboseală. Aceasta a fost explicatia lui Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, după declaraţia senatorului social democrat Dan Şova care a spus, după referendum, că USL așteaptă încă un milion de voturi care nu s-au mai regăsit însă nici în contabilitatea ţinută de Uniune şi nici cea a Biroului Electoral Central.

„Nu a spus de un miliion de voturi. A făcut o evaluare greșită la numărul de voturi care se găseau în urnele mobile, numai că informația lui era greșită. Deja informațiile erau din procesele verbale care cuprindeau aceste lucruri. Era foarte obosit. Informațiile primite, datele transmise sunt cele fără listele suplimentare”, a spus Dragnea.

Senatorul PSD Dan Şova a declarat, duminică noaptea, că USL aşteaptă încă un milion de voturi care nu au fost contabilizate în evaluarea BEC, respectiv 700.000 de voturi de pe listele suplimentare, 200.000 de voturi din străinătate şi câteva sute de mii de voturi la urnele mobile.

Şova a precizat că numărătoarea paralelă a USL arată că prezenţa la vot este de 48,5% fără a se lua în calcul urnele mobile, listele suplimentare, secţiile de vot din străinătate şi secţiile care la ora 23.00 nu încheiaseră votul.

Dragnea: Șova era obosit când a prezentat datele la referendum

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe