Ludovic Orban: Promisiunile lui Cîțu și Iohannis, niște minciuni. Fostul premier a dovedit că nu-și dorește funcția, prin atacuri fără fundament la adresa USR (VIDEO)

Ludovic Orban: Promisiunile lui Cîțu și Iohannis, niște minciuni. Fostul premier a dovedit că nu-și dorește funcția, prin atacuri fără fundament la adresa USR (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

După demiterea Guvernului Cîțu, Ludovic Orban a oferit noi declarații. Fostul președinte PNL l-a acuzat pe premierul demis că a comis o greșeală flagrantă în plen, prin rafala de critici aruncate la adresa USR.

„Cîțu nu mai poate fi învestit de actualul Parlament. Ar fi o decizie anti-constituțională (…) Un premier care a căzut la moțiune nu mai poate fi premier. Nu mai poate obține votul de învestitură, cu atât mai mult a dovedit că nu-și dorește (n.r. – să mai fie prim-ministru), prin atacuri în rafală, fără fundament și ilogice la adresa potențialilor parteneri, USR”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban: „Toate promisiunile lui Cîțu și Iohannis, niște minciuni”

Orban a mai precizat că promisiunile lui Cîțu și ale lui Iohannis cu privire la succesul guvernării s-au dovedit a fi doar niște minciuni.

„La Congres, Florin Cîțu a promis 4 ani de guvernare. S-a dovedit că toate promisiunile sale și ale susținătorului său au fost minciuni către PNL. Iată că această minciună s-a devoalat. A ieșit la iveală adevărul”, a mai transmis Orban.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:54 - În stațiunile din sudul litoralului s-ar putea da undă verde la construcția de clădiri cu mai mult de 9 etaje
23:37 - Incendiu în baia unui apartament din Târgoviște. ISU Dâmbovița: Au fost evacuați 15 locatari
23:20 - Cine este Rebeka Daniel, fata de 17 ani care i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la SuperStar (Pro TV)
22:49 - Anca Dumitra, dezvăluiri inedite. Frumoasa actriță din „Las Fierbinți” (Pro TV), despre posibilitatea de a deveni mămică: „Când se vrea, se dorește…” (FOTO)
22:20 - A treia extragere la Loteria Vaccinării. Au fost anunțați câștigătorii premiilor din această săptămână
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament