Claudiu Manda: Eduard Hellvig vrea desecretizarea protocolului SRI – DNA

Claudiu Manda: Eduard Hellvig vrea desecretizarea protocolului SRI - DNA

Directorul SRI, Eduard Hellvig, și-a arătat disponibilitatea de a vorbi despre protocoalele secrete în cadrul Comisiei parlamentare de control al SRI, a declarat Claudiu Manda, președintele acestei Comisii.

”Pentru că noi vom fi plecați în Germania, audierea domnului Hellvig și a conducerii SRI ar putea avea loc vineri sau marțea următoare. Rămâne să stabilim, căci luni e ziua de bilanț a SRI.

Am mai avut discuții despre acest subiect. Niciodată nu a spus că trebuie neapărat că trebuie să rămână într-o zonă secretă, mai ales că vorbim de un protocol denunțat la inițiativa SRI.

Nu știu dacă ne vom vedea la Comisie sau la sediul SRI, mai ales că avem nevoie de o zonă cu protecție, dacă tot vom aborda această temă”, a declarat Claudiu Manda.

Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)