Marcel Ciolacu, despre poza alături de Omar Hayssam: „Era vreun terorist? Eu îmi aduc aminte că la acea vreme mergea pe avioane cu preşedinţii statului” (VIDEO)

Marcel Ciolacu, despre poza alături de Omar Hayssam: „Era vreun terorist? Eu îmi aduc aminte că la acea vreme mergea pe avioane cu preşedinţii statului” (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat miercuri, pentru B1 TV, că poza în care apare alături de Omar Hayssam a fost făcută la o partidă de vânătoare de acum 20 de ani, într-o perioadă în care acesta „mergea pe avioane cu preşedinţii statului”.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Dosar de politician”, moderată de Silviu Mănăstire pe B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Marcel Ciolacu, despre poza în care apare alături de Omar Hayssam

„Am făcut vreo infracţiune? Era vreun terorist Omar Hayssam? Eu îmi aduc aminte că la acea vreme mergea pe avioane cu preşedinţii statului. De ce nu îi sunaţi de foştii preşedinţi, pe domnul Băsescu?

Am fost la o vânătoare, am fost invitat, ca domnul Omar Hayssam. Poza e mult mai mare, dar am fost tăiat doar eu. Mereu la sfârşitul vânătorii se face un tablou cu vânatul şi vânătorii”, a declarat Marcel Ciolacu, pentru B1 TV.

Liderul social-democraților a mai spus că a vânat porci mistreţi, niciodată căprioare sau urşi, și că, oricum, n-a mai fost la vânătoare de trei ani.

Ultima oră
08:50 - Adrian Vasilescu (BNR): „Haosul liberalizării pieței a determinat o creștere de 46% a prețurilor la energie în România, caz unic în UE”. Care sunt perspectivele cu privire la inflație, pentru 2022
08:30 - Anunțul dr. Tudor Ciuhodaru, despre varianta Omicron: „Prin prisma mutațiilor e o variantă îngrijorătoare, dar aceste lucruri trebuie să se confirme și în viața reală” (VIDEO)
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)