Marcel Ciolacu: Sunt convins că se va face la un moment dat o remaniere. Cred că un guvern funcționează și cu remanieri. O să vorbesc întâi cu premierul Nicolae Ciucă (VIDEO)

Marcel Ciolacu: Sunt convins că se va face la un moment dat o remaniere. Cred că un guvern funcționează și cu remanieri. O să vorbesc întâi cu premierul Nicolae Ciucă (VIDEO)

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat, marți, că sigur va exista o remaniere a Guvernului, dar vrea să discute întâi cu premierul Nicolae Ciucă, liderul PNL. El a evitat să spună ce miniștri ar trebui schimbați.

„Sunt convins că se va face la un moment dat o remaniere, o să vedem când. Vom avea o discuție mai aplicată în coaliție. Nu vreau să discut punctual despre cineva anume. Mi se pare corect întâi să vorbesc cu premierul, nu se dau astfel de vești la televizor.

Cred că un guvern funcționează și cu remanieri”, a declarat Ciolacu.

Speculații privind remanierea unor miniștri

Declarațiile au fost făcute în contextul unor speculații apărute în spațiul public potrivit cărora s-ar pregăti schimbarea unor miniștri între care Eduard Novak (UDMR) de la Sport, unul de la PSD și altul de la PNL.

Dar pare că PNL n-ar fi de acord cu remanierea, după cum a susținut Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al partidului.

„Trăim vremuri foarte dificile din punct de vedere economic, tulburi în plan internațional. Premierul ține pe ideea predictibilității și stabilității, de asta credem că în prezent nu e cazul unei remanieri guvernamentale. Guvernul are foarte multe de lucru și e o perioadă extrem de sensibilă”, a declarat Stroe luni, pentru B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi
15:09 - Centrul Bucureștiului este blocat de protestatarii care îi susțin pe George Simion și pe Diana Șoșoacă (GALERIE FOTO)