Oprişan, în ședința nemulțumiților PSD: Dai căutare pe Google ”proasta României“ şi îţi dă Dăncilă / Oprișan, în fața camerelor: Dăncilă e om politic puternic, o femeie cinstită

Oprişan, în ședința nemulțumiților PSD: Dai căutare pe Google ”proasta României“ şi îţi dă Dăncilă / Oprișan, în fața camerelor: Dăncilă e om politic puternic, o femeie cinstită

UPDATE: Întrebat despre afirmația controversată pe care a făcut-o despre Dăncilă în discuția cu social-democrații, Marian Oprișan a răspuns: „E o afirmație răutăcioasă pe care ați făcut-o dvs. Nu-mi aparține!”.

UPDATE: După ce a ieșit din ședința cu nemulțumiții din PSD, Marian Oprișan a declarat, în fața camerelor, că Viorica Dăncilă este „un om politic puternic, o femeie cinstită care merită să fie președintele României”.

Întrebat de ce Dăncilă nu a fost prezentă la această ședință, el a susținut că premierul era la Palatul Victoria.

Oprișan a mai ținut să precizeze că Opoziția n-a fost în stare să dărâme Guvernul, iar singurul motiv pentru care moțiunea a trecut totuși ține de faptul că în PSD există trădători.

Marian Oprișan, baronul PSD de Vrancea, a susținut într-o întâlnire cu nemulțumiții din PSD că dacă „dai căutare pe Google „proasta României”, îți dă Dăncilă”, notează Hotnews.

Oprişan i-a transmis Olguţei Vasilescu să facă o căutare pe Google: „Dacă dai căutare pe google «proasta României», îţi dă Dăncilă”

În iunie, el susținea despre Dăncilă că „e un politician serios, e o femeie cinstită. S-a eliberat de agreement-ul cu fostul șef al partidului, care o teroriza. Fiind o femeie deșteaptă și determinată, poate să facă lucruri bune pentru cetățeni”.

Marian Oprișan face legea în Vrancea. Asta știe deja toată lumea, dar descoperirile făcute de jurnalista Pro TV Paula Herlo în județul dominat de ani de zile de baronul PSD-ist par desprinse din Coreea de Nord a dictatorului Kim Jong Un. (Detalii AICI)

Oprișan a fost întrebat cum a reușit mama sa, pensionară fiind, să cumpere un teren în București, în parteneriat cu Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu. „Mama sunt eu!”, a fost răspunsul liderului social-democrat. (Detalii AICI)

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)