Marian Vanghelie se implică în scandalul intern din PSD și îl critică dur pe Niculae Bădălău: „Este cel mai mare mincinos”

Marian Vanghelie se implică în scandalul intern din PSD și îl critică dur pe  Niculae Bădălău: Este cel mai mare mincinos

Marian Vanghelie l-a caracterizat pe senatorul PSD Niculae Bădălău drept „cel mai mare mincinos”, într-o intervenție telefonică pentru B1TV. El a mai vorbit și despre reorganizarea Guvernului, dar și despre oficialii care crede că vor fi înlocuiți.

Fostul primar al Sectorului 5 a spus că senatorul îi minte atât pe pe „puciști”, cât și pe Liviu Dragnea.

„Bădălău e cel mai mare mincinos. Pe de o parte îi minte pe puciști, dar și pe Dragnea. Așa a rămas acolo. Iese dintr-un birou și se duce în celălalt birou în trei minute, și spune altceva decât le-a zis celorlalți”, a afirmat fostul social-democrat Marian Vanghelie.

Acesta a mai dezvăluit faptul că el crede că președintele PSD nu îi va da afară din partid pe „puciști”. Totuși, el și-a explrimat opinia potrivit căreia vicepremierul Paul Stănescu și ministrul Apărării, Mihai Fifor vor fi schimbați din Guvern.

„Nu cred că îi dă afară Dragnea, încearcă să se reorganizeze, iar domnul Dragnea va arăta puterea. Dragnea încearcă să aibă o alternativă la cele 50 de voturi. Cred că un pic și cu PMP, cred că diferite forme.

Cred că sunt anumite discuții și negocieri, dar nu cred că se va întâmpla nimic la vot. Îi tăvălește și chiar îi schimbă pe cei care sunt în Guvern. Cred că îl schimbă pe Paul Stănescu. (…) Din păcate, nu există o alternativă astăzi la Liviu Dragnea. Cred că va fi schimbat domnul Fifor”, a explicat fostul edil.