Marius Humelnicu (PSD): „Cu siguranță, în turul 2 al prezidențialelor se vor înfrunta candidații PSD-PNL” (VIDEO)

Marius Humelnicu (PSD): Cu siguranță, în turul 2 al prezidențialelor se vor înfrunta candidații PSD-PNL (VIDEO)
Foto: Facebook @ Marius Humelnicu

Senatorul PSD Marius Humelnicu a declarat într-o intervenție pentru emisiunea Bună, România, cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, că în turul doi al prezidențialelor ar urma să se înfrunte candidații celor două partide mari aflate la guvernare. Acesta a subliniat că deja alegerile prezidențiale au fost stabilite pentru luna septembrie, potrivit calendarului asumat de PSD-PNL:

Marius Humelnicu, despre alegerile prezidențiale

“Nu poate PSD să nu aibă candidați, cum și PNL nu are cum să nu aibă candidați la președinție pentru că atunci înseamnă că unul dintre cele două partide va pierde când vor fi alegerile parlamentare.

Ceea ce spunem noi și ceea ce spun colegii tot timpul trebuie să avem o coerență în actul de guvernare. Atunci când am avut o inițiativă legislativă pornită de la colegii de la UDMR votată de deputați și senatori în Parlamentul Romîniei, PSD și PNL, și ne-am asumat acel calendar cu alegerile locale și europarlamentare, cu cele prezidențiale, pe 15 și 29 septembrie și cele parlamentare în decembrie pentru memorie instituțională ar trebui să ne păstrăm ceea ce am spus.

Uitându-ne la rezultate, cu siguranță în tutul 2 vor fi cei doi candidați ai celor două mari partide”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
11:20 - Șeful Federației Columbiene de Fotbal și fiul său au fost arestați pentru că s-au bătut cu polițiștii chiar la Copa America (VIDEO)
11:17 - Ciolacu: „Faptul că vom parafa cu Comisia Europeană acordul să avem pe 7 ani intrarea în deficitul asumat de 3% arată că nimeni nu dorește să mărească niciun impozit și nicio taxă” (VIDEO)
11:13 - Motivul pentru care mai multe persoane cazate la un complex din Olimp au acuzat stări de rău. 11 persoane, la spital
10:57 - Spătaru (PSD): Guvernul s-a împrumutat pentru a putea beneficia de rate ale dobânzilor favorabile pe piețele internaționale / Ciolacu insistă foarte mult pe reducerea cheltuielilor (VIDEO)
10:54 - Cât a costat rochia de mireasă a Elenei Hagi? Ținuta a fost realizată din dantelă 3D
10:47 - Apa Nova București continuă să susțină comunitatea medicală printr-o investiție majoră în Spitalul Clinic de Urgență Floreasca: „Ne îndeplinim datoria morală, de suflet, de a contribui la îmbunătățirea condițiilor din spitale” (FOTO)
10:41 - Ce au găsit turiștii într-o cameră de hotel de pe litoralul românesc. Cât a costat cazarea
10:40 - Cazul elevei premiante, care a fost eliminată de la Bac pentru că avea telefonul închis asupra ei, a ajuns in instanță
10:37 - ANM, mesaj de vreme severă. Cod galben de instabilitate atmosferică în 20 de județe
10:16 - Ministrul Florin Barbu: Seceta a afectat culturile. La porumb și floarea soarelui e tragic – vor fi undeva la două milioane de hectare afectate. Guvernul va acorda despăgubiri (VIDEO)