Mugur Mihăescu: Pandemia a trecut, acum totu-i despre bani. Ei continuă aceleași politici represive, pentru că altfel s-ar incrimina pe ei înșiși (VIDEO)

Mugur Mihăescu: Pandemia a trecut, acum totu-i despre bani. Ei continuă aceleași politici represive, pentru că altfel s-ar incrimina pe ei înșiși (VIDEO)
Mugur Mihăescu a răbufnit: „Abia aştept toamna, să văd cum se şterge pe jos cu toată propaganda asta rezist şi globalistă”. Foto: Captură Video - Kanal D România / YouTube

Actorul și omul de afaceri Mugur Mihăescu a declarat miercuri, pentru B1 TV, că pandemia de coronavirus a existat, dar a trecut, iar acum totul e despre bani. El a mai afirmat că decidenții continuă „politicile astea represive” pentru că „altfel s-ar incrimina pe ei înșiși”. Mihăescu a mai susținut că puțini mai protestează, pentru că oamenilor le e lehamite și nu mai sunt mulți cei care înțeleg că „asta e rădăcina democrației – dreptul individual”.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Dosar de politician”, moderată de Silviu Mănăstire pe B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Mugur Mihăescu, despre democrație, dreptul individual, bani și pandemie

Întrebat despre protestele din Bulgaria, Mihăescu a spus că „am văzut prea puțină lume pentru a o numi revoluție”.

„Lumea, în general, e blazată. Există o mare lehamite, generațiile actuale nu mai sunt generații care să lupte pentru dreptul individual, adică li se pare că așa ceva e de la sine înțeles, că s-au trezit cu el. Cei pe care îi văd în stradă sunt puținii care mai cred că există drept individual în democrație că, până la urmă, asta e rădăcina democrației – dreptul individual. Dacă e o ierarhie și dreptul colectiv e pus înaintea dreptului individual, aceea nu mai e o democrație, se numește dictatură. De stânga, de dreapta, dar e o dictatură atâta timp cât dreptul individual e călcat în picioare de dreptul comunității.

E călcat în picioare drepul la libera alegere. Toate celelalte măsuri (în afară de vaccinare, că nu e obigatorie) sunt făcute să-ți restrângă dreptul la circulație, la viață, nu mai poți să te distrezi, să ieși la o cafea cu prietenii”, a declarat Mugur Mihăiescu.

Acesta a mai spus că pandemia a trecut și că acum totul e despre bani: „A existat o epidemie sau o pandemie, admit că a existat. La ora actuala nu mai e pandemie, e vorba doar de bani că dacă ar fi fost pandemie acum, la trei milioane de cazuri raportate, nu am mai fi avut nimic, nici sistem medical, din excavatoare să săpăm gropi. Acum e numai și numai pentru bani. Ei continuă aceleași politici pentru că altfel s-ar incrimina pe ei înșiși dacă n-ar mai continua politicile astea represive”.

Mugur Mihăescu și familia au COVID-19

Recent, Mihăescu a anunțat că el și familia sa, toți vaccinați anti-COVID-19, au fost testați pozitiv cu varianta Omicron.

„Am un guturai din ăsta. Nevastă-mea tocmai a făcut Omicron, fiica mea tocmai a făcut, fratele meu tocmai a făcut Omicron. Toți sunt vaccinați. Da, eu acum am Omicron, e un guturai, stau în casă, că nu ies afară de nebun.

Am fost pe rând toți vaccinați. Eu sunt vaccinat, cu toată familia mea. Pe toți prietenii mei vaccinați i-a lovit Omicron, e un guturai. Nimeni nu mai intră în spital, e guturai, e vorba doar despre bani”, a afirmat Mugur MIhăescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:46 - Boris Johnson ar fi fost amenințat de Putin înainte de invazia în Ucraina: “Boris, nu vreau să vă fac rău, dar cu o rachetă ar dura doar un minut”
07:30 - Matei Dima, celebrul vlogger BRomania, a recunoscut că a condus beat și drogat. Ce amendă penală trebuie să plătească
07:18 - Andrew Tate, de după gratii: „România e o țară comunistă”. Când s-a mutat în țara noastră a spus că vrea să trăiască într-o societate în care „corupția este accesibilă tuturor” (VIDEO)
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal