Mugur Mihăescu: Pandemia a trecut, acum totu-i despre bani. Ei continuă aceleași politici represive, pentru că altfel s-ar incrimina pe ei înșiși (VIDEO)

Mugur Mihăescu: Pandemia a trecut, acum totu-i despre bani. Ei continuă aceleași politici represive, pentru că altfel s-ar incrimina pe ei înșiși (VIDEO)
Captură Video - Kanal D România / YouTube

Actorul și omul de afaceri Mugur Mihăescu a declarat miercuri, pentru B1 TV, că pandemia de coronavirus a existat, dar a trecut, iar acum totul e despre bani. El a mai afirmat că decidenții continuă „politicile astea represive” pentru că „altfel s-ar incrimina pe ei înșiși”. Mihăescu a mai susținut că puțini mai protestează, pentru că oamenilor le e lehamite și nu mai sunt mulți cei care înțeleg că „asta e rădăcina democrației – dreptul individual”.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Dosar de politician”, moderată de Silviu Mănăstire pe B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Mugur Mihăescu, despre democrație, dreptul individual, bani și pandemie

Întrebat despre protestele din Bulgaria, Mihăescu a spus că „am văzut prea puțină lume pentru a o numi revoluție”.

„Lumea, în general, e blazată. Există o mare lehamite, generațiile actuale nu mai sunt generații care să lupte pentru dreptul individual, adică li se pare că așa ceva e de la sine înțeles, că s-au trezit cu el. Cei pe care îi văd în stradă sunt puținii care mai cred că există drept individual în democrație că, până la urmă, asta e rădăcina democrației – dreptul individual. Dacă e o ierarhie și dreptul colectiv e pus înaintea dreptului individual, aceea nu mai e o democrație, se numește dictatură. De stânga, de dreapta, dar e o dictatură atâta timp cât dreptul individual e călcat în picioare de dreptul comunității.

E călcat în picioare drepul la libera alegere. Toate celelalte măsuri (în afară de vaccinare, că nu e obigatorie) sunt făcute să-ți restrângă dreptul la circulație, la viață, nu mai poți să te distrezi, să ieși la o cafea cu prietenii”, a declarat Mugur Mihăiescu.

Acesta a mai spus că pandemia a trecut și că acum totul e despre bani: „A existat o epidemie sau o pandemie, admit că a existat. La ora actuala nu mai e pandemie, e vorba doar de bani că dacă ar fi fost pandemie acum, la trei milioane de cazuri raportate, nu am mai fi avut nimic, nici sistem medical, din excavatoare să săpăm gropi. Acum e numai și numai pentru bani. Ei continuă aceleași politici pentru că altfel s-ar incrimina pe ei înșiși dacă n-ar mai continua politicile astea represive”.

Mugur Mihăescu și familia au COVID-19

Recent, Mihăescu a anunțat că el și familia sa, toți vaccinați anti-COVID-19, au fost testați pozitiv cu varianta Omicron.

„Am un guturai din ăsta. Nevastă-mea tocmai a făcut Omicron, fiica mea tocmai a făcut, fratele meu tocmai a făcut Omicron. Toți sunt vaccinați. Da, eu acum am Omicron, e un guturai, stau în casă, că nu ies afară de nebun.

Am fost pe rând toți vaccinați. Eu sunt vaccinat, cu toată familia mea. Pe toți prietenii mei vaccinați i-a lovit Omicron, e un guturai. Nimeni nu mai intră în spital, e guturai, e vorba doar despre bani”, a afirmat Mugur MIhăescu.

Ultima oră
10:46 - Daniela Crudu, în lacrimi în emisiunea lui nea Marin. Comentariul prezentatorului a făcut-o să plângă în hohote, la Antena 1 (VIDEO)
10:43 - Fiica cea mică a lui Adrian Minune se pregătește de nuntă la doar 18 ani. Adriana Simionescu: „Eu nu concep să divorțezi. Ți-ai ales persoana nepotrivită, rămâi nefericită până la adânci bătrâneți” (GALERIE FOTO)
10:39 - Gabriela Ruse, eliminată de la Australian Open de Veronika Kudermetova. Tot miercuri a părăsit turneul și Jaqueline Cristian
10:38 - Radu Țincu: Valul 5 durează mai mult în Europa pentru că Omicron se transmite mult mai repede. În România e posibil să ajungem chiar la o triplare a numărului de cazuri în perioada următoare (VIDEO)
10:18 - Adolescent înjunghiat la Timișoara. Băiatul se îndrepta spre școală și ar fi avut o altercație
10:12 - Tranzacţie de 70 de miliarde de dolari: Microsoft cumpără Activision Blizzard
10:04 - Tentativă de omor la metroul din București. O femeie a încercat să arunce două persoane în fața trenului, la stația Lujerului (VIDEO)
09:56 - Record de decese COVID-19 în Australia, unde spitalele resimt tot mai mult presiunea variantei Omicron
09:48 - Ce a spus Andreea Marin când a fost întrebată dacă ar colabora cu Ștefan Bănică Jr. Răspunsul surprinzător a venit în direct, la TV
09:41 - Codin Maticiuc vrea să facă un film cu Liviu Vârciu. Ce sume a investit în pasiunea lui: „Sunt banii mei, nu-s împrumutați de la bancă” (GALERIE FOTO)