Nicolae Ciucă discută, luni, cu reprezentanţii USR despre programul de guvernare

Nicolae Ciucă discută, luni, cu reprezentanţii USR despre programul de guvernare
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a continuat, duminică, discuțiile cu PNL și UDMR pentru finalizarea programului de guvernare. Luni, acesta va vorbi cu reprezentanții USR.

Nicolae Ciucă, discuții cu USR despre programul de guvernare

„Duminică, la Palatul Victoria, premierul desemnat Nicolae Ciucă a continuat discuţiile pentru finalizarea Programului de guvernare, împreună cu echipele de experţi ale Partidului Naţional Liberal şi ale Uniunii Democrate Maghiară din România, în prezenţa preşedinţilor Florin Cîţu şi Hunor Kelemen.

Luni, 25 octombrie, premierul desemnat Ciucă va purta discuţii cu reprezentanţii conducerii Uniunii Salvaţi România pe marginea Programului de guvernare”, au anunțat reprezentanţii PNL.

Sâmbătă, PNL și UDMR au discutat despre programul de guvernare și au avut loc convorbiri cu reprezentanții minorităților naționale, altele decât cea maghiară. De asemenea, Nicolae Ciucă a vorbit la telefon cu Marcel Ciolacu, președintele PSD. La final, Ciolacu a spus că e nevoie de un „armistițiu politic” și că social-democrații sunt dispuși să susțină Guvernul Ciucă, dar pe termen limitat.

Ultima oră
18:58 - Florin Roman: Pentru cloud-ul guvenamental avem 500 de milioane de euro în PNRR. Banii vin pe măsura termenelor și suntem presați de timp / Doar puțin peste 10% dintre români au competențe digitale primare (VIDEO)
18:16 - Florin Roman (PNL), reacție la controversele privind lucrarea din CV-ul său: Eu n-am ajuns ministru la beletristică. Sunt cu conștiința împăcată. Când ajungi ministru, sunt și lucruri bune și lucruri mai puțin bune (VIDEO)
18:07 - Alexandru Rafila, despre măsurile din noaptea de Revelion: Vă daţi seama că nu vor fi unele stupide care să facă imposibilă, de exemplu, întoarcerea la timp acasă (VIDEO)
17:44 - Prognoza meteo pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion (VIDEO)
17:43 - Dorel din Panciu a pus un brad uriaș de Crăciun fix în mijlocul intersecției. Mașinile au circulat printre crengi (VIDEO)
17:23 - Antrenorul unei echipe din Egipt a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat în prelungiri de jucătorii săi
17:02 - Sorin Grindeanu: Ruptura de Liviu Dragnea a apărut când mi-am asumat aproape în mod personal să dau OUG 14 / Reacția liderului social-democrat la acuzația că a fost acasă la Klaus Iohannis
16:43 - Femeia cu cele mai mari buze din lume se pregătește de o nouă intervenție estetică. Uite ce rezultate își dorește să obțină
16:38 - Alexandru Rafila: Nu se pune problema utilizării certificatului verde la slujbe. Asta nu înseamnă că nu ne dorim sprijin din partea bisericilor în respectarea măsurilor anti-COVID (VIDEO)
16:20 - Vaslui: Un bătrân și-a ucis soția și fiul, apoi a plecat cu mașina și a făcut accident