Nicolae Robu (PNL Timiș): Iată ce înseamnă cu adevărat USR – joc politicianist sub sloganuri frumoase și atât

Nicolae Robu (PNL Timiș): Iată ce înseamnă cu adevărat USR - joc politicianist sub sloganuri frumoase și atât
Foto: facebook.com/pg/Nicolae-Robu

Nicolae Robu, primarul Timișoarei și președintele PNL Timiș, îi susține că cei din USR că fac „un joc politicianist sub sloganuri frumoase și-atât”.

„IATĂ CE ÎNSEAMNĂ CU ADEVĂRAT USR: JOC POLITICIANIST SUB SLOGANURI FRUMOASE ȘI-ATÂT! După o jumătate de secol în care nimic semnificativ nu s-a făcut în infrastructura orașului -niciun pod, niciun pasaj, nicio stradă nouă, nicio lărgire de arteră de trafic, niciun spital, nicio școală -pardon, una s-a făcut, totuși-, niciun lăcaș de cultură, niciun stadion sau măcar teren de sport, nicio amenajare între blocuri etc., etc.-, în 7 ani de zbatere, de dedicare în spirit kamikaze, am transformat orașul radical, sub sloganul «Nu vorbe, fapte!»”, a scris Nicolae Robu, pe pagina sa de Facebook.

În acest context, edilul i-a acuzat pe reprezentanții locali ai USR că încearcă să blocheze mai multe proiecte majore pentru Timișoara.

„Acum, vrem să demolăm clădirile prăpădite din zona Clinicile Noi, păstrând doar clădirea principală și să construim în loc un nou corp de clădire, ultramodern, pt Spitalul Municipal și o parcare publică subterană pe 2 niveluri.Ei bine, ne izbim de cei ce operează, dimpotrivă, cu deviza “Nu fapte, vorbe!”, fapte neputând să etaleze, iar la vorbe dovedindu-se meșteri mari!

După ce au încercat să blocheze proiectul Complex Sportiv și de Agrement în Calea Lipovei, liderii USR -formațiune ce a primit, ca cec în alb, votul atâtor și atâtor cetățeni de bună credință, însetați de un mai bine pt orașul lor, pt țara lor, cetățeni pe care eu îi stimez și care, mulți dintre ei îmi arată că și ei mă stimează-, încearcă acum să blocheze construirea acelui nou corp la Spitalul Municipal și a parcării subterane!

Nu vă vine să credeți, sunt convins, stimați simpatizanți USR, pt că dv n-ați face niciodată ce fac cei pe care i-ați creditat și care înseamnă, din păcate ei și nu dv, de fapt, oficial, USR! Dar acesta este purul adevăr, credeți-mă și vă veți lămuri «pas cu pas», vorba actualului și viitorului Președinte al României, Klaus Iohannis”, a mai scris Nicolae Robu.
Totuși, primarul Timișoarei a precizat că va face tot posibilul pentru ca proiectele să meargă mai departe.

„Nu ne vom lăsa, însă! N-o să lăsăm Timișoara încă 10 ani cu condiții atât de depășite de vremuri pt actul medical! Așa cum am construit noul corp la Spitalul de Copii, care este aproape gata -demisol, parter, 6 etaje și pistă pt elicopter pe acoperiș-, vom construi și noul corp la Spitalul Municipal! ACUM, nu peste 10 ani, pt că o altă deviză a noastră este «Viitorul acum!». Evident, vom pleda, în continuare, pt Spitalul Regional, o investiție imensă, ce nu poate fi susținută de la bugetul local și o vom face și direct și prin Alianța Vestului, al cărei prim Președinte sunt”, a mai scris Nicolae Robu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu