Nicușor Dan, apel către alegătorii PSD și ALDE: Puneți presiune pe cei pe care i-ați votat să renunțe la amnistie și grațiere!

Nicușor Dan, apel către alegătorii PSD și ALDE: Puneți presiune pe cei pe care i-ați votat să renunțe la amnistie și grațiere!

Nicușor Dan a lansat un apel către toți alegătorii PSD și ALDE să pună presiune pe cei pe care i-au ales pentru a renunța la proiectele de Ordonanță de Urgență ce vizează amnistia și grațierea.

Totodată, liderul USR le-a transmis acestora și că proiectele în cauză au fost puse la punct în beneficiul lui Liviu Dragnea și al oamenilor lui, nu în beneficiul societății.

”Fac un apel către alegătorii PSD și ALDE. Nu cred că vreunul dintre voi a votat pentru grațierea și amnistierea policienilor penali. Sunt sigur că ați votat cu speranța unei vieți mai bune pentru voi și ai voștri. Asta nu înseamnă nici amnistie, nici grațiere. Este o lege pe care Dragnea și ai lui o dau pentru ei, nu pentru voi. Vă chem să puneți presiune pe politicienii pe care i-ați votat să renunțe la amnistie și grațiere și să se ocupe de problemele reale ale țării”, a scris liderul USR, pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu