Noul partid al lui Liviu Dragnea, cu Codrin Ștefănescu și Teodor Meleșcanu în conducere. Cum se va numi formațiunea și cum a reacționat senatorul PSD Lucian Romașcanu pe B1 TV (VIDEO)

Noul partid al lui Liviu Dragnea, cu Codrin Ștefănescu și Teodor Meleșcanu în conducere. Cum se va numi formațiunea și cum a reacționat senatorul PSD Lucian Romașcanu pe B1 TV (VIDEO)
Liviu Dragnea și iubita sa, Irina Tănase, la ieșirea din închisoare a fostului lider PSD, în 15 iulie 2021. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liviu Dragnea se pregătește să revină în politică după eliberarea din închisoare și își va face un nou partid. Fostul social-democrat a creionat deja și structura de conducere din noua formațiune, de unde nu vor lipsi Codrin Ștefănescu și Teodor Meleșcanu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Cum se va numi noul partid al lui Liviu Dragnea și cum a reacționat senatorul PSD Lucian Romașcanu pe B1 TV

Noua formațiune a lui Liviu Dragnea se va numi Alianța pentru România (ApR). În conducerea partidului se vor regăsi Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, și Teodor Meleșcanu, fost ministru de Externe. În plus, ar putea fi cooptate și alte figuri-cheie din perioada guvernării PSD-ALDE.

Senatorul PSD Lucian Romașcanu a comentat subiectul luni seară la „Special B1” cu Nadia Ciurlin, unde a fost întrebat dacă există nemulțumiți care ar putea să treacă în partidul lui Liviu Dragnea.

„Putem comenta, sigur că da, posibilitățile sunt multiple. Nu a fost o informare (în Consiliul Politic Național al PSD, n.r.), într-un moment al discuției a venit vorba și despre noi forțe politice care stau să apară și s-a discutat și despre o posibilă apariție pe scena publică a domnului Dragnea. Se pot întâmpla tot felul de lucruri, pot fi nemulțumiți. E domnul Codrin Ștefănescu, care este foarte activ și care încearcă să strângă oameni. Mă rog, e libertate, e democrație, fiecare face ce vrea. Din punctul meu personal de vedere, sper ca domnul Dragnea să își facă viitorul politic așa cum îl dorește fără să atace totuși partidul care i-a oferit aproape tot, și în consecință vom vedea ce se va întâmpla, dacă se va confirma cu adevărat această știre, dacă vor exista aderenți la platforma respectivă”, a răspuns Lucian Romașcanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe