Oana Mizil: Am văzut cu ochii mei semnăturile strânse pentru Mircea Diaconu. Niciodată nu a fost vorba despre semnături pentru Elena Băsescu (VIDEO)

Oana Mizil: Am văzut cu ochii mei semnăturile strânse pentru Mircea Diaconu. Niciodată nu a fost vorba despre semnături pentru Elena Băsescu (VIDEO)
Foto: B1 TV

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, a vorbit joi, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”România acum” de pe B1 TV, despre semnăturile despre care edilul Sectorului 5 spune că le-a strâns pentru  Mircea Diaconu.

”Nu știu ce s-a întamplat cu semnăturile. Sunt foarte mâhnită. Știu că Marian a strâns semnături pentru Mircea Diaconu, le-am văzut și eu. Marian îl aprecia foarte mult pe domnul Diaconu. S-a sfătuit cu mine și i-am spus: da, ajută-l pentru că acest om are nevoie de aceste semnături. Le-am văzut personal, am văzut dosrele cu ochii mei”, a explicat Oana Mizil. 

Totodată, iubita lui Marian Vanghelie a precizat că niciodată nu au fost stânse semnături pentru candidatura Elenei Băsescu.

”Niciodată nu a fost vorba despre semnături pentru doamna Elena Băsescu. De multe ori Marian îmi spunea ce face în zona politică pentru că, fiind și eu în politică, îmi dădeam cu părerea.
Știu că atunci când se mergea pe teren, oamenii, dacă ne apreciau pe noi, așa cum îl apreciau și pe domnul Diaconu, semnau”, a spus Mizil.

”Marian, uman și din respect pentru activitatea profesională a lui Mircea Diaconu, a vrut să îl ajute, a vorbit cu el la telefon și de la mine de acasă”, a mai precizat Oana Mizil.

Aceste precizări vin în contextul în care primarul Sectorului 5 a afirmat, joi, în instanță, că semnăturile pentru campania de europarlamentare se strângeau pentru Mircea Diaconu, și nu pentru Elena Băsescu. (Detalii AICI)

Oana Mizil, despre semnăturile strânse de Marian Vanghelie pentru Mircea Diaconu