Membru al Partidului Comunist din România, discurs halucinant la ambasada Venezuelei despre ”criminalii planetei”, care au dat jos ”regimul legitim” condus de Ceaușescu (VIDEO)

Membru al Partidului Comunist din România, discurs halucinant la ambasada Venezuelei despre ''criminalii planetei'', care au dat jos ''regimul legitim'' condus de Ceaușescu (VIDEO)

Discurs halucinant în Ambasada Venezuelei. Partidul Comunist din România a postat pe internet o ”alocuțiune” care ar fi fost susținută de ”tovarășul Crăciunoiu” în sediul ambasadei, despre cum americanii sunt niște ”imperialiști”, ”criminali ai planetei”, cărora le-au căzut victimă mai mulți lideri legitimi, inclusiv Nicolae Ceaușescu. Adrian Crăciunoiu îl laudă pe Hugo Chavez și o acuză pe fosta președintă a statului Chile, Michelle Bachelet, că este o trădătoare care face jocurile Statelor Unite, uitând că ea însăși a fost torturată de ”imperialiști”. Tânărul nu uită nici de ”slugile imperialiștilor” din România, care au pus umărul la prăbușirea ”regimului legitim” al lui Ceaușescu, indicându-l aici pe Gelu Voican Voiculescu, ce a fost și el prezent la reuniune.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

”Tovarășul Hugo Chavez, în primul rând, a naționalizat industriile cheie ale Venezuelei, petrolul care era exploatat până atunci de companiile imperialiste americane. A dat drept femeilor de a se înrola în armată, eliminând discriminările de acest gen care funcționau în Venezuela înainte de venirea sa la putere și a făcut față cu succes tuturor tentativelor de lovitură de stat împotriva lui, orchestrate de imperialiștii americani, pe modelul în care aceeași imperialiști, împreună cu trădătorii gorbaciovișto-sovietici au dat jos regimul legitim condus de tovarășul Nicolae Ceaușescu, în 1989, fiind susținuți de slugile lor trădătoare din România, având unii dintre ei de față”, a susținut Adrian Crăciunoiu.

În acel moment, o doamnă din public i-a spus că nu e treaba lui să-i jignească. Altcineva intervine în apărarea tânărului, spuând că acesta vrea doar să spună adevărul.

”Vreau să-mi exprim dezamăgirea vizavi de atitudinea pseudo-stângistă și trădătoare a fostei președinte a statului Chile, care a făcut jocurile imperialiștilor americani recent, publicând rapoarte împotriva guvernului legitim al Venezuelei, pe care-l acuză de încălcarea drepturilor omului, uitând modul în care slugile imperialismului american din statul Chile au torturat-o pe ea și pe tatăl ei, după lovitura de stat din 11 septembrie 1973. Fiind victima imperialismului american și a slugilor acestui imperialism, ea are tupeul ordinar să preaslăvească și să se transforme într-o unealtă a acestor criminali ai planetei. Rușinos, foarte rușinos” Mulțumesc, tovarăși!”, și-a încheiat discursul Adrian Crăciunoiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe