PNL a fixat reguli de fier privind aparițiile la TV. Ionuț Stroe: Sunt măsuri pentru a îmbunătăți comunicarea. Nimeni nu cenzurează pe nimeni (VIDEO)

PNL a fixat reguli de fier privind aparițiile la TV. Ionuț Stroe: Sunt măsuri pentru a îmbunătăți comunicarea. Nimeni nu cenzurează pe nimeni (VIDEO)

PNL a fixat noi reguli în ceea ce privește comunicarea membrilor săi în spațiul public, informează B1 TV. Astfel, liberalii care sunt invitați la emisiuni televizate ar trebui să accepte invitațiile doar după ce primesc acordul lui Ionuț Stroe sau al Adrianei Săftoiu. Cei care nu respectă noile reguli nu vor mai avea deloc voie să participe la emisiuni.

Ionuț Stroie, purtător de cuvînt al partidului, a nuanțat aceste date, susținând că nimeni nu vrea să cenzureze pe nimeni și că este normal pentru un mare partid să stabilească o serie de reguli pentru eficientizarea comunicării.

PNL a fixat reguli de fier privind aparițiile la TV

#DIRECT_ONE_xqylca#

Sunt măsuri pe care orice partid serios ar trebui să le ia pentru a îmbunătăți comunicarea, pentru a fi cât mai eficienți și pentru a avea impactul dorit pe mesajele trimise.

Nimeni nu-și propune să cenzureze exprimarea în PNL, cum nimeni nu impune sancțiuni. Noi ne ocupăm de a realiza acea exactitate în transmiterea mesajelor. Orice organizație politică sau de altă natură are priorități în comunicare ori o ideologie pe care încearcă să o transpună în comunicarea publică. Nu ne propunem a elimina de pe TV pe nimeni”, a declarat liberalul pentru B1 TV.

Întrebat de Irina Petraru cum de nu se poate vorbi despre cenzură în condițiile în care Bodea și Paleologu au fost excluși din partid tocmai în urma unor luări de poziții publice, Stoe a răspuns: ”cei doi au fost excluși din alte motive: atacuri care nu au justificare, lucuri neadevărate spuse și atacuri care țin mai mult de educație”.

Ultima oră
09:34 - Furtunile au produs pagube majore în Moieciu. Zeci de turiști au rămas blocați, după ce drumul principal a fost distrus
09:15 - Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo, l-a lăsat mască! S-a îmbogăţit pe loc!
08:39 - Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Anunț important pentru fanii artistului
08:19 - De astăzi, românii nevaccinați anti-COVID-19 care se întorc din Grecia sunt obligați să intre în carantină
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)