POLITICIAN BĂTĂUȘ: Un fost deputat, apropiat al lui GABRIEL OPREA, acuzat că a LOVIT cu BESTIALITATE un afacerist! VICTIMA, la un pas de MOARTE (VIDEO)

POLITICIAN BĂTĂUȘ: Un fost deputat, apropiat al lui GABRIEL OPREA, acuzat că a LOVIT cu BESTIALITATE un afacerist! VICTIMA, la un pas de MOARTE (VIDEO)

Un incident șocant a avut loc la Borșa! Fostul deputat UNPR, Nuțu Fonta, apropiat al lui Gabriel Oprea este acuzat că a lovit cu pumnul pe un om de afaceri din localitate. Ca urmare a loviturii, victim s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe scări.

Ulterior, bărbatul a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

“Eram la o petrecere privata unde era si domnul fost deputat Nutu Fonta. Am discutat in contradictoriu chestiuni politice. La un moment dat m-a lovit cu pumnu in fata, m-am dezechilibrat si am cazut pe scari. M-am dezmeticit si l-am intrebat daca isi cere scuze. Mi-a spus ca nu. Atunci am sunat la 112 si am anuntat politia. Eu sunt la Spital acum primesc ingrijiri medicale. M-am lovit la cap si la coaste cum am cazut pe scari” acuză omul de afaceri.

Nuțu Fonta a negat cu vehemență acuzațiile aduse: ”Legat de incidentul care a avut loc aseară la o petrecere privată, în care sunt acuzat că aș fi lovit o persoană cu pumnul, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că nu am lovit pe nimeni. Există 15-20 de martori care au fost de față și care pot confirma faptul că persoana respectivă se afla într-o stare avansată de ebrietate, încât nu putea sta în picioare. Alcoolemia poate fi verificată prin solicitarea analizelor de sânge care i-au fost efectuate la spital. Știrea este una neverificată, singura părere solicitată fiind din partea persoanei care a provocat acest incident, cel mai probabil în mod intenționat și pe fondul consumului de alcool.”, a spus Nuțu Fonta pentru stiripesurse.ro