Premierul Ludovic Orban îl invită la Guvern pe unul dintre cei mai populari vloggeri: “Tu mă întrebi pe mine despre politică și eu te întreb pe tine despre cum să comunic mai bine cu publicul tânăr din Social Media” (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban îl invită la Guvern pe unul dintre cei mai populari vloggeri: “Tu mă întrebi pe mine despre politică și eu te întreb pe tine despre cum să comunic mai bine cu publicul tânăr din Social Media” (VIDEO)
Foto: gov.ro

Primul ministru, Ludovic Orban, l-a invitat la Guvern pe unul dintre cei mai cunoscuțivloggeri din țara noastră, după ce acesta le-a atras atenția politicienilor din țara noastră asupra măsurilor pe care le-au luat oficialii celorlalte state membre ale Uniunii Europene (UE) pentru a veni în sprijinul concetățenilor săi.

”Mesaj pentru orice politician dornic să răspundă”

În urmă cu două zile, un celebru vlogger din România care este urmărit de aproape un milion de persoane a făcut publică o filmare în care le prezenta oamenilor zece lucruri pe carear trebui să le ia în considerare înainte de a merge să-și exercite votul la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

După ce a enumerat lucrurile pe care voia să le evidențieze, tânărul i-a transmis un mesaj premierului Ludovic Orban, în care îi solicită să ia în considerare sfaturile sale.

”Nu îl invit direct pe domnul președinte, Klaus Iohannis, dar prim-ministrul, Ludovic Orban,trimiteți-imailuri,dați-i tweet-uri, să publice ceva, să ia unul dintre aceste sfaturi. El este dincolo de președinte public, foarte, foarte publicși poate să ia aminte la sfaturile pe care le-am dat în acest episod”, este mesajul care i-a atras atenția premierului.

”Nu pot să înțeleg dificultățile pe care le are un politician în viața de zi cu zi.”, a mai spus vlogger-ul.

Ludovic Orban: ”Vreau să te invit la o discuție la Guvern”

În urma acțiunii făcute de faimosul vlogger care administrează un canal educațional, Ludovic Orban a avut o primă reacție. Mai exact, premierul l-a invitat pe tânărul vlogger la Guvern, pentru a purta o discuție cu privire la nemulțumirile românului.

”În primul rând eu vreau să îți mulțumesc pentru că te interesează. Este bine să fim interesați de politică pentru că ne afectează, vrem, nu vrem, pe toți.

Mulțumesc și pentru că ai invitat cei aproape 1 milion de oameni care te urmăresc să îmi adreseze întrebări sau să îmi trimită mesaje. Îmi este greu să le răspund tuturor, timpul nu îmi permite, așa că o să îți propun altceva. Am văzut că ai un canal educativ și te felicit pentru asta. Vreau să te invit la o discuție la Guvern. Tu mă întrebi pe mine despre politică și eu te întreb pe tine despre cum să comunic mai bine cu tânărul public din Social Media.

Eu voi fi mulțumit dacă la finalul întâlnirii amândoi vom fi învâțat câte ceva nou, iar oamenii vor primi o parte din răspunsurile pe care le așteaptă”, i-a transmis premierul tânărului Alex, un cunoscut vlogger din țara noastră.

”Zece lucruri elementare de știut”