Premierul și alți politicieni, huiduiți la Iași, de Ziua Unirii Principatelor. Oamenii au scandat „Hoţii, Hoţii!” și „Ciucă, plagiatorul!” (VIDEO)

Premierul și alți politicieni, huiduiți la Iași, de Ziua Unirii Principatelor. Oamenii au scandat „Hoţii, Hoţii!” și „Ciucă, plagiatorul!” (VIDEO)
Premierul Nicolae Ciucă și alți politicieni ajunși la Iași, de Ziua Unirii Principatelor, au fost huiduiți de participanții la ceremonii. Captură Video: Guvernul României / Facebook

Politicienii ajunși marți, la Iași, la ceremoniile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor Române au fost huiduiți și fluierați de unii participanți. Oamenii au scandat, printre altele, „Hoţii, Hoţii!”, iar de undeva s-a auzit „Ciucă, plagiatorul!”.

Politicieni huiduiți la Iași, de Ziua Unirii Principatelor

În imaginile video transmise pe Facebook de Guvernul României, precum și în transmisiunea de pe pagina PSD, se aud fluierăturile și huiduielile. Astfel au fost întâmpinați la Iași politicienii de la centru – premierul Nicolae Ciucă, președintele PNL, și Marcel Ciolacu, liderul PSD și președintele Camerei Deputaților.

La fel și alți politicieni veniți din București, precum și liderii locali, în frunte cu primarul Mihai Chirica (PNL), inculpat sau trimis în judecată în mai multe dosare de corupție.

Oamenii au scandat „Hoţii, Hoţii!”, iar din alte părţi ale Pieţei Unirii s-a auzit „Ciucă, plagiatorul!”, informează Ziarul de Iași.

Peste 7.000 de persoane au luat parte la manifestările organizate în Piaţa Unirii din Iaşi, cu prilejul celebrării Unirii Principatelor Române.

Amintim că, în paralel, în fața Ministerului de Interne a avut loc un protest anti-plagiat.

Urmăriți B1TV.ro și pe