Preşedintele PNL Buzău: Faptul că avem 10 primării PNL în judeţ înseamnă că încă suntem în faza de reconstrucţie a organizaţiilor locale

Preşedintele PNL Buzău: Faptul că avem 10 primării PNL în judeţ înseamnă că încă suntem în faza de reconstrucţie a organizaţiilor locale
Sursa Foto: Știri de Buzău

Preşedintele Partidului Național Liberal (PNL) Buzău, deputatul Cristinel Romanescu, a afirmat, luni, că filiala a intrat în alegericu 7 primari în funcţie, a pierdut alegerilelocale în două dintre cele 7 localităţi şi şi-a adjudecat alte cinci mandate de primar.

”Faptul că avem 10 primării PNL în judeţul Buzău înseamnă că încă suntem în faza de reconstrucţie a organizaţiilor locale, cu forţe proprii. Judeţul Buzău are de recuperat mult în ceea ce priveşte dezvoltarea şi bunăstarea. Buzăul este departe de ceea ce ar putea să fie şi ce ar trebui să fie”, a subliniat preşedintele PNLBuzău.

”Buzăul este departe de ceea ce ar putea să fie şi ce ar trebui să fie”

De asemenea, deputatul Cristinel Romanescua avertizatcă judeţul Buzău are de recuperat mult în ceea ce priveşte dezvoltarea şi bunăstarea.

”Respect votul cetăţenilor. Votul este dictat de conştiinţa fiecăruia. Rezultatul acestui vot nu reprezintă munca fiecărui membru de partid PNL din judeţul Buzău. Salut, preţuiesc şi respect munca tuturor şi eforturile fiecăruia. Vă mulţumesc pentru încredere, pentru spiritul de echipa şi pentru eforturile depuse. Faptul că avem 10 primării PNL în judeţul Buzău înseamnă că încă suntem în faza de reconstrucţie a organizaţiilor locale, cu forţe proprii. Judeţul Buzău are de recuperat mult în ceea ce priveşte dezvoltarea şi bunăstarea. Buzăul este departe de ceea ce ar putea să fie şi ce ar trebui să fie. Urez tuturor succes în noul mandat şi sper să aibă drept repere pentru dezvoltarea judeţului nostru judeţe precum Cluj, Bihor, Sibiu”, a mai spus Cristinel Romanescu, în cadrul unei conferinţe de presă, conform News.ro.

Cu toate că liberaliişi-au dorit un număr mai mare de primari, obiectiv declarat chiar înainte de alegerile locale, au fost cazuri în care reprezentanţii PNL au pierdut alegerile locale la diferenţe de sub 15-20 de voturi, a explicat Romanescu.

Cristinel Romanescu, despre Adrian Zoican: ”Nu a ştiut să se facă înţeles”

CandidatulPNL la Primăria Buzău, medicul Adrian Zoican, care deşi s-a clasat pe locul al doilea are de zece ori mai puţine voturi decât primarul în funcţie. În acest caz Romanescu este de părere că bărbatulnu a ştiut să se facă înţeles.

”Nu înseamnă că Adrian Zoican nu a încercat să aibă o campanie foarte bine susţinută şi organizată, dar probabil nu a ştiut să îşi promoveze foarte bine toate lucrurile pe care ar fi încercat să le facă şi primarul în funcţie a ştiut să îşi vândă marfa, cum spune românul, şi astea sunt rezultatele. Un candidat mai bun nu am avut în PNL şi astea sunt rezultatele. Sigur, dacă nu ne gândim la diferenţă, Zoican este pe locul doi, este un rezultat onorabil şi dacă nu ne uităm la număr de voturi PNL este clasat pe locul doi”, a afirmat Cristinel Romanescu.

La Consiliul Judeţean, unde a candidat Cristinel Romanescu, rezultatele au fost cam la fel de slabe, însă preşedintele PNL Buzău crede că era de aşteptat în lupta cu actualul preşedinte al CJ, care se bucura de sprijinul a 80 de primari PSD, în timp ce PNL a intrat în alegeri cu doar 7 aleşi.

”În raport cu preşedintele Neagu, pe care vreau să îl felicit, ar părea că nu am un rezultat foarte bun, dar să lupţi împotriva Consiliului Judeţean cu 7 primari în funcţie contra a 80 de primari PSD era foarte greu să aduni un număr suficient de voturi care să te plaseze mai sus”, a mai spus Cristinel Romanescu.

Ultima oră
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde anumite derapaje și atacuri la persoană, precum cele la care am asistat / Menținerea unității partidului e esențială
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări
09:38 - Ludovic Orban: Preşedintele Klaus Iohannis este binevenit la Congresul PNL. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot
09:16 - Gina Pistol a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre divorţul care a marcat-o