Prima reacție a lui Traian Băsescu după decizia CCR: Acest truc ieftin ne descalifică în ochii Occidentului. Guvernanţii USL nu au niciun fel de scrupule

Prima reacție a lui Traian Băsescu după decizia CCR: Acest truc ieftin ne descalifică în ochii Occidentului. Guvernanţii USL nu au niciun fel de scrupule

Prezent vineri la sediul său de campanie, Traian Băsescu a declarat că nu este îngrijorat de decizia CCR cu privire la rezultatele referendumului, aceasta fiind prima sa reacție după decizia de joi a Curții Constituționale.

„Nu mă îngrijorează nici măcar acest truc, care din păcate ne-a descalificat. Avem un Guvern care organizează un referendum, primul ministru ne spune că a fost organizat extraordinar. Comunică un număr de electori, după care trimite la Curtea Constituțională că nu știe numărul de electori. Astfel de oameni nu au niciun fel de scrupule, nu îi interesează țara. Nu vreți să îi întrebați pe Ponta, pe Antonescu, pe Rus care sunt efectele economice a ceea ce au făcut?”, a declarat vineri Traian Băsescu.

Întrebat ce măsuri va lua în ceea ce privește decizia Curții Constituționale, președintele suspendat a spus: „Eu nu am ce să fac și deja nu e problema mea, eu sunt un președinte ales, dar suspendat, pus în situația de a-și proba popularitatea după 8 ani de mandat. Sunt un președinte care nu convine politicienilor. (…) Eu cred că PSD foarte curând va propune ca termen pentru Curtea Constituțională decembrie 2014. Eu o să aștept atât cât trebuie”, a spus Băsescu.

Traian Băsescu, despre decizia CCR

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22347').select();" id="embed_text_22347" />