Primarul din Aiud s-a autoizolat, după ce fiul său a fost diagnosticat cu COVID-19

Primarul din Aiud s-a autoizolat, după ce fiul său a fost diagnosticat cu COVID-19
Sursa Foto: DC News

Primarul municipiului Aiud, Oana Badea, a intrat duminică în izolare,după cea aflat că fiul ei a fost infectat cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2.

Edilul a transmis că nu își poate relua activitatea. Și asta din cauză că trebuie să aibă grijă de propriul copil, care are mare nevoie de ea în această perioadă.

Anunțul făcut de edilul din Aiud

Potrivit unui anunț făcut duminică, pe rețelele de socializare, primarul Oana Badea a luat măsura izolării la domiciliu ca măsură de precauţie.

”Aştept cu răbdare acel mâine în care pot ieşi din izolare. Din păcate, nu-mi pot relua activitatea de mâine, cum aş fi vrut.

Fiul meu a fost diagnosticat cu Covid-19. Ne e dat să trecem împreună peste asta”, a scris Oana Badea, duminică, pe contul ei de Facebook.

Coronavirus în Aiud

Potrivit celei mai recente raportări, incidenţa cazurilor COVID-19 în ultimele 14 zile în Aiud este de 1,8 (46 de cazuri în perioada 19 decembrie – 1 ianuarie).

În judeţul Alba, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 18 cazuri noi de COVID-19, potrivit datelor transmise duminică, 3 ianuarie, de DSP Alba.

De la debutul crizei sanitare și până duminică, în judeţul Alba au fost înregistrate 12.426 de îmbolnăviri.

De asemenea, au fost 11.372 persoane vindecate şi 328 decese asociate malariei respiratorii.

Sâmbătă, în Alba au fost prelucrate 166 de probe, la Serviciul Județean de Urgență (SJU).

Numărul total de teste efectuate până în prezent în judeţ a ajuns la 141.598.

Urmăriți B1TV.ro și pe