Radu Banciu, după schimbarea celor patru miniștri din cabinetul Cioloș: Încă nu s-a născut românul care să facă ceva pentru țara lui. Nimeni nu a adus României nici măcar 25% din cât merita (VIDEO)

Radu Banciu, după schimbarea celor patru miniștri din cabinetul Cioloș: Încă nu s-a născut românul care să facă ceva pentru țara lui. Nimeni nu a adus României nici măcar 25% din cât merita (VIDEO)
Foto: B1 TV

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre remanierea celor patru miniștri care a fost anunțată de premierul Dacian Cioloș.

”În toate ministerele te lovești de un zid aparent invizibil, dar pe care îl vei găsi repede și vei da cu capul de el de sute și mii de ori. Încă nu s-a născut românul care să facă ceva pentru țara lui din 1990 încoace și o spun cu tărie. Nimeni, niciodată într-o funcție oficială, nu a adus României nici măcar 25% din cât merita. Nu există deocamdată vreo funcție publică, vreun ministru, vreun șef de stat, cineva care să se fi apropiat de procentul ăsta, atât de slab stăm”, a comentat Banciu.

”Cei care se gargarizează, treaba lor, dar nu trebuie să-i credem. Rezultatele nu sunt cele pe care și le propun ei. Rezultatele sunt cele pe care le știm și pe care le simțim și pe care le vedem în fiecare zi. Deci titlurile sunt bune, premisele sunt în unele cazuri interesante, dar de aici și până la a face cu adevărat ceva e cale lungă. Nu contează din ce motive au eșuat (…), nu ne interesează, nu au făcut nimic”, a mai spus Radu Banciu.

Radu Banciu, după schimbarea celor patru miniștri din cabinetul Cioloș

#DIRECT_ONE_okiww2#

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)