Realizatoarea Antena 3 Carmen Avram, posibil pe listele PSD la europarlamentare: Dragnea se repliază după zvonurile privind candidatura lui Rareș Bogdan pe listele PNL

Realizatoarea Antena 3 Carmen Avram, posibil pe listele PSD la europarlamentare: Dragnea se repliază după zvonurile privind candidatura lui Rareș Bogdan pe listele PNL

Adrian Ursu își consolidează poziția la Antena 3, în detrimentul lui Mihai Gâdea. După ce a ajuns printre cei mai influenți oameni ai postului de știri și a ‘scăpat’ de șefa Secției politic, Adriana Duțulescu (Detalii AICI), Ursu și-ar fi propulsat soția, jurnalista Carmen Avram, direct pe listele PSD pentru europarlamentare.

Mai multe surse din partid au confimat pentru G4Media că realizatoarea emisiunii ”În premieră” difuzată de Antena3 apare în sondajele pe care partidul condus de Liviu Dragnea le face în aceste zile.

Nu este clar dacă realizatoarea TV a acceptat deja oferta PSD, partid pe placul soțului, aceasta neputând fi contactată de sursa citată.

Adrian Ursu apare și în articolul publicat marți de Mădălin Hodor în Revista 22 și intitulat sugestiv „Moscova nu crede în lacrimi. Crede în Fundația Titulescu„. Astfel, în articolul citat se precizează că Adrian Ursu este face parte din Consiliul Fundației Titulescu, care a strâns foarte multe legăturile cu Rusia în ultima perioadă.

Într-un alt context, colegul său de televiziune Radu Tudor are o soție ‘infiltrată’ în structurile statului. Irina Zidaru a fost numită director general adjunct al Departamentului Afaceri Strategice din cadrul Ministerului de Externe.(Detalii AICI)

PSD nu este singurul partid care cooptează vedete tv. Liberalii tatonează varianta de a deschide lista pentru europarlamentare cu jurnalistul Rareș Bogdan.

Ultima oră
22:08 - Marcel Ciolacu: Va veni FMI în România la anul pentru că nu vor găsi altă soluție. Categoric vor veni și tăierile
21:57 - Ludovic Orban: În decizia despre viitorul PNL trebuie să conteze doar membrii partidului și nicio altă entitate din exteriorul său (VIDEO)
21:42 - Primul oraș din România care vrea să interzică trotinetele electrice în zonele pietonale
21:39 - Radu Oprea (PSD): Starea de alertă din Sectorul 1, o cârdășie între prefectul USR-PLUS și primarul USR-PLUS – și cu mai mulți bani plătiți, și fără curățenie, și cu șobolani. O vom ataca în instanță (VIDEO)
21:32 - Restricții majore în New York, în contextul unui nou val de COVID-19: Vaccin sau test obligatoriu pentru funcționari
21:19 - Tanczos Barna: Agenția pentru Protecția Mediului nu are capacitatea de a interveni cu o echipă de specialiști pentru decontaminarea sau ecologizarea zonelor poluate
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate