Replica lui Mihai Chirica pentru preşedintele PSD: Pun pariu pe hamsterul lui Liviu Dragnea că nu sunt omul SIE

Replica lui Mihai Chirica pentru preşedintele PSD: Pun pariu pe hamsterul lui Liviu Dragnea că nu sunt omul SIE
Foto: Digi24

Pun pariu pe hamsterul lui Liviu Dragnea că nu sunt omul SIE, a declarat primarul Iașiului, Mihai Chirica. Reacția vine după ce șeful PSD a declarat că știe dintr-o informație sigură că edilul din Iași este omul SIE în partid. (Detalii AICI)

Întrebat despre declarația liderului PSD, Chirica a răspuns: ”Eu pun pariu pe hamsterul lui (Liviu Dragnea – n.r.) că nu e adevărat. Asta este declaraţia mea“.

”Atunci când cu iresponsabilitate spui , pronunţând o asemenea minciună, înseamnă că nu mai poţi fi luat în serios niciodată, niciunde, de nimeni. Cred că nu realizează gravitatea lucrurilor despre care vorbeşte. Vorbeşte despre un primar ales al unui municipiu, al doilea municipiu al României, în contradicţie cu posibilitatea de a fi un slujitor al statului dintr-un serviciu de siguranţă al statului. Ce, mi-ar fi ruşine să spun? Bineînţeles că nu. Dar asta nu se poate. Şi de aceea nu-l mai pot lua în serios cu nicio declaraţie a dumnealui pe această temă”, a declarat Mihai Chirica, citat de Mediafax.

Primarul Iaşiului a adăugat că pentru orice cetăţean al României ar fi o onoare să facă parte din SIE.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)