Robert Negoiță, plângere penală împotriva unor angajați din companiile Sectorului 3: PNL și USR și-au pus oamenii în companii, iar aceștia nu trec pe la muncă și le folosesc ca pe niște sinecuri de la partid (VIDEO)

Robert Negoiță, plângere penală împotriva unor angajați din companiile Sectorului 3: PNL și USR și-au pus oamenii în companii, iar aceștia nu trec pe la muncă și le folosesc ca pe niște sinecuri de la partid (VIDEO)
Foto: Facebook @ Robert Negoiță

Primarul Robert Negoiță depune, marți, o plângere penală împotriva unor angajați din conducerile companiilor de la Primăria Sectorului 3, angajați pe care îi acuză că încasează salariul fără să vină la serviciu, „facând fals și devalizând companiile”. Edilul susține că oamenii în cauză au fost instalați în funcții de PNL și USR, care dețin majoritatea în Consiliul Local.

Robert Negoiță îi acuză pe angajații respectivi de fals, uz de fals și delapidare: „Este fix cazul bine cunoscut pentru care unii au făcut detenție”

„Suntem într-un moment trist, un moment regretabil. Suntem la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, unde am o sesizare penală, o plângere penală, pe care o să o depun chiar acum. Niște fapte de fals, uz de fals și delapidare împotriva unor angajați, angajați în acte, dar nu merg la muncă, și directori, și președinți de companii, companiile Primăriei Sector 3, care de multă vreme, unii chiar de aproape un an, își primesc salariul făcând fals și devalizând companiile, își primesc salarii fără să treacă pe la muncă”, a declarat primarul Sectorului 3.

Robert Negoiță spune că pentru fapte similare „unii au făcut detenție”.

„Nu e o chestiune de răzbunare. Vrem să se facă dreptate, vrem ca lucrurile acestea să nu se mai repete. Este pur și simplu în neregulă cum actuala majoritate din Consiliul Local Sector 3, și mă refer exact la PNL și la USR, care și-au pus oamenii în companii, oameni care nu trec pe la muncă, doar își primesc salariul și folosesc companiile Primăriei Sector 3 ca pe niște sinecuri de-ale lor de la partid. Aici discutăm de oameni cu funcții în PNL Sector 3, prim-vicepreședinte, vicepreședinte, mă refer la domnul Nițu, domnul Cuturela, adică oameni care sunt cu funcții mari în organizația PNL Sector 3. Repet, nu am o problemă cu partea politică – Doamne, ajută! Fiecare face politică unde vrea, dar nu este posibil ca niște societăți cu capital 100% de stat, societățile Primăriei Sector 3, dânșii să încaseze salarii fără să treacă pe la muncă, fără să contribuie cu nimic. Bani mulți, discutăm aici de mii de euro lunar, bani care sunt încasați. În loc să ajute activitatea, o încurcă și iau bani degeaba”, a adăugat edilul.

El a punctat că, prin gestul său, trage un semnal de alarmă.

„Este un moment foarte trist. Fac acest demers pentru că am speranța ca majoritatea din Consiliul Local Sector 3 să se oprească din aceste ticăloșii pe care le fac. Este un semnal de alarmă pe care îl trag, repet, cu speranța că aceste nenorociri vor înceta și vom încerca să implementăm normalitatea în Sectorul 3, adică oamenii care sunt angajați să vină la muncă, să producă și să primească salariul de acolo de unde produc”, a mai spus Robert Negoiță.

Ultima oră
00:18 - Alexandru Rafila: Valul 5 COVID e posibil să vină la jumătatea lunii ianuarie / Propunerea ministrului Sănătății privind certificatul verde
23:57 - Cine este și cum arată soțul celebrei Dalida din „Las fierbinți”. Povestea celor doi a început la Costinești: „I-a plăcut cum muncesc. A fost așa o chimie”
23:54 - Gigi Becali a ieșit la atac. Reacția patronului FCSB după ce Patriarhul Daniel s-ar fi vaccinat anti-COVID
23:46 - Alexandru Rafila, despre varianta Omicron: Sunt informații că ar fi de patru ori mai transmisibilă decât tulpina Delta. Va ajunge și în România, sigur
23:37 - Klaus Iohannis a înaintat în grad mai mulţi reprezentanţi ai STS, SIE, SPP, Ministerului de Interne și Ministerului Apărării
23:29 - Haos total cu testele de salivă pentru elevi. Misiune dificilă pentru profesori / Clanul Cămătaru și magazinul de haine al lui Cătălin Botezatu le livrează la Guvern
23:26 - SUA, în contextul comasării de trupe ruse la frontierele Ucrainei: „Toate opțiunile sunt pe masă. Rămâne ca NATO să decidă care sunt următoarele mișcări”
23:19 - Octavian Jurma: Noua tulpină de coronavirus e capabilă să producă valuri epidemice. Ea dislocă foarte repede varianta Delta și reușește s-o înlocuiască (VIDEO)
23:17 - Demi Moore, dezamăgită de bărbați. Actrița se iubește cu o femeie?
22:57 - Comisarul european pentru transporturi, întâlnire cu Maia Sandu. Adina Vălean: Aspirațiile pentru prosperitate și justiție au determinat pașii Republicii Moldova spre UE