Să râdem cu Robert Cazanciuc: De câte persoane ai nevoie și ce trebuie să faci să schimbi un bec la SIPA (VIDEO)

Să râdem cu Robert Cazanciuc: De câte persoane ai nevoie și ce trebuie să faci să schimbi un bec la SIPA (VIDEO)

Președintele Comisiei Juridice din Senat, Robert Cazanciuc, a avut o declarație extrem de ciudată joi când a fost întrebat privind persoanele care au avut acces în sediu în care era depozitată arhiva SIPA, încurcându-se în declarații privind schimbarea unui bec și persoanele care au făcut această "importantă operațiune".

"Toate sigiliile de la de la camerele în care erau depozitate respectivele documente erau intacte. Nu au avut acces la niciun document, la absolut nimic din arhiva SIPA, a fost o operațiune strict administrativă. Camerele de luat vederi indicau o defecțiune a sistemului de iluminat, au intrat, au văzut despre ce era vorba și toate sigiliile erau intacte de la camerele respective și au părăsit locația consemnând într-un document, un proces verbal, acea chestiune.

Era o comisie care a constant o problemă tehnică. Nu știau dinainte despre ce este vorba, putea să fi fost ceva în sistemul ăsta de iluminat. Era consilier care să facă documente clasificate, de aceea a intrat în acea comisie împreună cu cei din ANP și ei autorizați pe documente clasificate.

Ce au făcut acolo pot spune doar cei responsabili, nu știu unde e arhiva SIPA efectiv, nu știu cum arată dar știu din ce mi s-a spus că e vorba de un hol unde era acea instalație de iluminat și practic documentele erau în birouri aflate pe acel hol sigilate, închise, neumblate la el", a afirmat Robert Cazanciuc.

Să râdem cu Robert Cazanciuc: De câte persoane ai nevoie și ce trebuie să faci să schimbi un bec la SIPA

#DIRECT_ONE_avbjtr#