"Să vedeți LIPSĂ DE MOBILITATE în București". Iohannis, despre autostrăzi: Să nu ne pierdem speranţa

"Să vedeți LIPSĂ DE MOBILITATE în București". Iohannis, despre autostrăzi: Să nu ne pierdem speranţa

Președintele Klaus Iohannis le recomandă românilor să nu-și piardă speranța cu privirea la infrastructură.

Într-o alocuțiune susținută la Aula Universității Transilvania din Brașov, în cadrul unei dezbateri cu membrii comunității științifice și ai mediului privat, pe tema colaborării între mediul universitar și cel privat în zona cercetării, șeful statului a fost întrebat ce se întâmplă cu infrastructura din țara asta și în special cu Autostrada Comarnic-Brașov.

Orice dezvoltare în domeniu economic sau al cercetării are nevoie de infrastructură. Lipsa autostrăzilor înseamnă o lipsă de mobilitate. Ce se poate face pentru a rezolva această problemă?“, a întrebat Cristian Macedonschi, consilier local, potrivit Adevărul.

„Orice dezvoltare în domeniu economic sau al cercetării are nevoie de infrastructură. Lipsa autostrăzilor înseamnă o lipsă de mobilitate. Ce se poate face pentru a rezolva această problemă?“, a întrebat Cristian Macedonschi.

Citeste mai mult: adev.ro/oqcw5z

Recomand o vizită în centrul Capitalei să vedeţi lipsă de mobilitate. Braşovul stă bine, deşi este adevărat că nu există o autostradă aici. Niciunul din Guvernele din ultimii 20 de ani nu a performat cum a promis în capania electorală. Să nu ne pierdem speranţa“, a răspuns preşedintele Iohanis.

Urmăriți B1TV.ro și pe