Scandal în Parlament pe creșterea salariilor bugetare. Dialog aprins între Gabriel Zetea și Dan Tanasă. George Simion a stins lumina în Comisia de muncă (VIDEO)

Scandal în Parlament pe creșterea salariilor bugetare. Dialog aprins între Gabriel Zetea și Dan Tanasă. George Simion a stins lumina în Comisia de muncă (VIDEO)
Foto: captură B1 TV

Camera Deputaților dezbate marți ordonanța care majorează indemnizațiile parlamentarilor, primarilor și altor categorii de bugetari, context în care Parlamentul a devenit scena unui adevărat scandal. Deputatul PSD Gabriel Zetea a avut un dialog aprins cu deputatul AUR Dan Tanasă, iar George Simion, liderul formațiunii din opoziție, a stins lumina în Comisia de muncă.

Senatul a adoptat proiectul pe 21 septembrie, cu voturi de la PSD, PNL, AUR și UDMR.

Scandal în Parlament, marți, pe creșterea salariilor bugetare

Ziua de marți a început cu parlamentarii USR acuzându-i pe cei de la PSD și PNL că sabotează ședința „în care trebuiau să elimine mărirea salariilor parlamentarilor și primarilor”.

„Practic, nu a fost cvorum (…). Este unul dintre tertipurile la care coaliția credem că va apela, anume să scoată numai parlamentarii din ecuație, lăsând acolo toate celelalte categorii de bugetari, în speță primarii, viceprimarii, președinții din consilii județene, vicepreședinții ș.a.m.d”, a spus deputatul USR Claudiu Năsui, la „News Pass” cu Laura Chiriac.

Deputații Gabriel Zetea (PSD) și Dan Tanasă (AUR) au avut un dialog extrem de aprins în contextul dezbaterilor, cu George Simion stând între ei și filmând momentul. La un moment dat, președintele AUR a stins lumina în Comisia de muncă.

Urmăriți B1TV.ro și pe