Scenariu-surpriză, lansat de un sociolog: Tudorel Toader, posibil candidat PSD la alegerile prezidenţiale (VIDEO)

Scenariu-surpriză, lansat de un sociolog: Tudorel Toader, posibil candidat PSD la alegerile prezidenţiale (VIDEO)

Sociologul Marius Pieleanu a lansat un scenariu suprinzător cu privire la alegerile prezidențiale din 2019. Acesta a sugerat că ministrul Justiției, Tudorel Toader, ar prutea fi propunerea de candidat din partea PSD la viitorul scrutin preizdențial.

Potrivit unui studiu sociologic, citat de Pieleanu, doi din trei membri sau simpatizanţi PSD afirmă că Tudorel Toader ar fi o soluţie bună pentru funcţia de preşedinte, dacă Liviu Dragnea nu ar candida.

Scenariu-surpriză, lansat de un sociolog: Tudorel Toader, posibil candidat PSD la alegerile prezidenţiale

#DIRECT_ONE_mq6ox7#

”Dânsul nu a fost măsurat din perspectiva profesionistului din justiție, ci ca un potențial om politic și ca o fugură nouă în politica românească ce ar putea să emită pretenții pentru un eventual mandat de președinte. Eu am dat numele domnului Toader într-o listă în care era și numele domnului Klaus Iohannis, și domnul Liviu Dragnea. M-a procupat, mai degrabă, în cercetarea pe care am invocat-o să identific ce calități apreciază românii la un președinte și să lipesc lângă aceste calități câteva nume care sunt în spațiul public vehiculate foarte des”, a declarat Marius Pieleanu într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Talk B1”.

”Ceea ce vă pot spune este că dacă mâine ar avea loc alegeri prezidențiale, Klaus Iohannis ar obține un mandat de președinte. Este indubitabil.
(…)

Primele patru personalități politice ale PSD-ului în ierarhia favorabilității sunt femei, nu bărbați. De abia după aceea apare Liviu Dragnea”, a mai spus Marius Pieleanu.