Schimbări la vârful PSD: Cătălin Ivan, înlocuit cu Dan Tudorache la șefia filialei Sector 1. Vanghelie, înlocuit de Cristian Rizea. Şova revine în partid

Schimbări la vârful PSD: Cătălin Ivan, înlocuit cu Dan Tudorache la șefia filialei Sector 1. Vanghelie, înlocuit de Cristian Rizea. Şova revine în partid

UPDATE: Totodată, Cătălin Ivan va fi înlocuit de social-democratul Dan Tudorache la șefia filialei PSD Sector 1.

În ședința Comitetului Executiv Național al PSD, au loc schimbări la vârful partidului, după ce lideri importanți au fost suspendați sau excluși din partid.

Astfel, Cătălin Ivan este schimbat de la șefia PSD Sector 1, după ce acesta și-a exprimat în repetate rânduri nemulțumirea față de conducerea partidului, informează B1Tv. (Detalii AICI)

Totodată, locul fostului social-democrat Marian Vanghelie va fi luat de Cristian Rizea. (Detalii AICI)

De altfel, Dan Șova va fi reprimit în PSD direct în funcția de vicepreședinte, funcția pe care o pierduse la momentul suspendării din partid.

Victor Ponta a anunțat, după ședința Comitetului Executiv Național al PSD, că s-a decis organizarea Consiliului Național al partidului pe 20-21 martie în cadrul căruia se va alege un nou președinte. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)