Sexul oral, considerat "crimă împotriva naturii" în New Orleans

Sexul oral, considerat "crimă împotriva naturii" în New Orleans
New Orleans, un centru al diversității, este cunoscut atât pentru imaginea sa prietenoasă, cât și pentru strictețea oamenilor credincioși."Oamenii vin aici pentru a vizita, pentru a se simți bine, dar și...

New Orleans, un centru al diversității, este cunoscut atât pentru imaginea sa prietenoasă, cât și pentru strictețea oamenilor credincioși.

„Oamenii vin aici pentru a vizita, pentru a se simți bine, dar și pentru că știu că sunt multe cluburi de noapte, și se practică prostituția”, susţine un rezident american, citat de site-ul RT.

Pe străzile din New Orleans, pentru 200 de dolari poți să întreții relați sexuale și cam atât. Potrivit sursei precizate, orice altceva, adică sexul oral sau sexul anal, nu pot fi negociate, întrucât acestea sunt considerate a fi crime împotriva naturii, conform legii emise în secolul19, care este încă în vigoare.

Această crimă a naturii este luată în serios de autoritățile americane și se pedepsește cu 20 de ani închisoare, sau cu amenzi usturătoare, atât pentru prostituate, cât și pentru clienți în cazul în care sunt prinși că practică acest act sexual.

„Este o lege ciudată și stupidă. Nu se va rezolva nimic, din contră, va fi mai multă prostituție. Va fi un cerc vicios”, a declarat Rosana Cruz, directoarea grupului Voice of the ex-Offender.