Somat de Antena 3 să spună de ce nu mai respectă programul de guvernare, Grindeanu a clipit de două ori (VIDEO, FOTO)

Somat de Antena 3 să spună de ce nu mai respectă programul de guvernare, Grindeanu a clipit de două ori (VIDEO, FOTO)

Reacție ciudată a premierului Sorin Grindeanu.

Întrebat marți de către o jurnalistă Antena 3 de ce nu mai respectă programul de guvernare, Grindeanu nu a dat niciun răspuns. Doar s-a aplecat ușor către jurnalistă, a părut că clipește de două ori 🙂 și a făcut o grimasă.

Reacția sa a adus aminte de mesajul unuia dintre cei prezenți la protestele anti-OUG13 și antiguvernamentale de la începutul anului: ”Sorine, clipește de două ori dacă vrei să te salvăm!”.

Foto: razvanbb.ro

Somat de Antena 3 să spună de ce nu mai respectă programul de guvernare, Grindeanu a clipit de două ori

#DIRECT_ONE_xe787g#

Antena 3 pare să se fi poziționat de partea lui Liviu Dragnea în scandalul cu Sorin Grindeanu, deoarece Legea amnistiei și a grațierii, de care ar fi beneficiat Dan Voiculescu, nu a fost susținută de premier.

Întrebarea a fost pusă în contextul în care Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat că bugetarii nu vor mai primi majorările salariale conform promisiunilor și calendarului prezentat în programul de guvernare.Astfel, primele măriri vor fi acordate abia de la 1 ianuarie 2018 și vor fi de doar 25%, diferența urmând să fie dată de la 1 martie 2018.

Ultima oră
17:12 - Curtea de Apel Cluj a anulat ultimele Hotărâri de Guvern privind prelungirea stării de alertă și pe cea care introduce certificatul verde COVID. Decizia nu e definitivă
17:00 - Gigi Becali, pictat pe peretele unei biserici, alături de Iisus Hristos. Patronul FCSB a izbucnit în plâns când a văzut rezultatul (FOTO)
16:55 - Ludovic Orban, după decizia conducerii Parlamentului privind moțiunile de cenzură: Încă o hotărâre neconstituțională, luată de aceeași majoritate PSD – partea PNL pro-Cîțu. Penibil (VIDEO)
16:44 - Cele mai ciudate superstiții. De ce se consideră ghinion să te tuni noaptea și de ce nu e bine să deschizi umbrela în casă
16:42 - Moțiunea de cenzură depusă de PSD va fi votată pe 5 octombrie. Moțiunea USR PLUS – AUR, amânată iar, contrar deciziei CCR (VIDEO)
16:30 - Florin Cîțu: Salariul minim pe economie va crește de la 1 ianuarie 2021. Propunerea Guvernului este pentru o creștere brută de aproape 11%
16:25 - Protest în Piața Victoriei: Transportatorii ies în stradă. Ce-i cer premierului Florin Cîțu
16:23 - Secretarul de presă al Departamentului de Stat al SUA a fost testat pozitiv la COVID-19 după ce a participat la Adunarea Generală a ONU
16:20 - „Extraction”, cel mai popular film de pe Netflix. Primul sezon din „Bridgerton”, cel mai popular serial
16:19 - Adriana Pistol (INSP), despre explozia de cazuri COVID din Capitală: Se petrece în fiecare weekend, nu are legătură cu vreun congres sau partid / Am putea depăși 20.000 de infectări/zi în toată țara (VIDEO)