Sorin Apostu a fost ales președinte al PDL Cluj-Napoca

Sorin Apostu a fost ales președinte al PDL Cluj-Napoca
Foto: evz.ro

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a fost ales, sâmbătă, cu 211 voturi „pentru”, în funcţia de preşedinte al filialei municipale a PDL din Cluj-Napoca, el fiind singurul candidat la această funcţie.

Sorin Apostu şi-a prezentat la alegerile pentru conducerea filialei municipale moţiunea „Un viitor European pentru oraşul nostru”, fiind ales  211 voturi din 222, un vot fiind nul şi 10 fiind „împotrivă”.

Apostu a declarat că „vrea să aducă administraţia publică în politică”, astfel încât fiecare membru al filialei să se preocupe de ceea ce vor clujenii.

„Consider că azi a fost dat un vot pozitiv întregii echipe. Doresc să aduc administraţia în politică, asta va însemna că fiecare membru al partidului se vor preocupa de ceea ce doresc clujenii. Mă interesează ca dorinţele lor să devină proiecte, iar proiectele să devină fapte. Sunt sigur că doar împreună putem reuşi şi mai cred că nu există partid la putere sau partid în opoziţie în Cluj-Napoca atâta timp cât este vorba de binele cetăţenilor”, a afirmat Apostu.

Liderul PDL Cluj-Napoca a declarat că vrea să continue proiectele începute în municipiu, în calitate de primar, care vizează modernizarea infrastructurii rutiere, extinderea sistemului de iluminat public şi reducerea consumului prin folosirea unor tehnologii moderne, elaborarea unor proiecte de dezvoltare urbană.

La  alegerile de sâmbătă, fostul preşedinte al PDL Cluj-Napoca, senatorul Mihail Hărdău, a fost ales prim-vicepreşedinte al organizaţiei, alături de fostul viceprimar Adrian Pop.