Continuă seria vizitelor USR la Antena 3. Miercuri, invitat la Mihai Gâdea este Stelian Ion, cel care trebuia să fie candidatul Uniunii la șefia Camerei Deputaților

Continuă seria vizitelor USR la Antena 3. Miercuri, invitat la Mihai Gâdea este Stelian Ion, cel care trebuia să fie candidatul Uniunii la șefia Camerei Deputaților
Foto: Inquam Photos/Alexandru Bușcă

Continuă seria vizitelor USR la Antena 3. După ce președintele Uniunii, Dan Barna, a stârnit furia alegătorilor acceptând invitația postului TV, și Stelian Ion urmează, miercuri, să răspundă întrebărilor lui Mihai Gâdea.

Nici bine nu a anunțat pe Facebook prezența sa la Antena 3, că unii internauți i-au și scris că pur și simplu nu pot înțelege vizitele USR-iștilor la un post de televiziune ca acesta.

Stelian Ion trebuia să fie propunerea USR pentru șefia Camerei Deputaților, dar el însuși a decis să se retragă, pentru ca Opoziția să poată avea un candidat unic la această funcție: Raluca Turcan.

Prezența lui Dan Barna, marți seară, în studioul Antena 3 nu a fost deloc văzută cu ochi buni de susținătorii alianței USR-PLUS.

Această schimbare are loc chiar în contextul în care Dan Voiculescu își exprima convingerea, pe blogul său, că ”fiecare nou scrutin va accentua ritmul și profunzimea schimbărilor”. (Detalii AICI)

Ultima oră
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)
18:46 - Ele sunt cele mai în vârstă surori gemene din lume. Câți ani au japonezele care au doborât toate recordurile
18:25 - Ioana Mihăilă: Întârzierea cu o lună a rectificării bugetare a făcut imposibilă semnarea la timp a contractelor de medicament; am lăsat spitalele să își achiziționeze direct medicamentele (VIDEO)
18:20 - Andreea Ibacka, mesaj important cu doar câteva zile înainte să nască: Sunt destule nopți în care respir greu
18:09 - Jair Bolsonaro intră la Adunarea Generală a ONU, dar nu și în restaurantele din New York, unde dovada vaccinării e obligatorie. Președintele Braziliei a fost fotografiat mâncând pizza pe marginea drumului (FOTO)
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Joaca de-a politica trebuie să se termine! Cine poartă răspunderi pentru această criză gravă trebuie să și le asume și să acționeze în consecință. După 25 septembrie, PNL are capacitatea să pună punct crizei (VIDEO)
17:08 - Echipa Orban, apel pentru soluționarea crizei politice. Ionel Dancă: Ludovic Orban, cel care poate face majoritatea parlamentară. Respingem orice fel de colaborare cu PSD (VIDEO)