Suporterii de la U Cluj s-au luat la bătaie cu jucătorii de la Dinamo, înaintea meciului cu Ungaria

Suporterii de la U Cluj s-au luat la bătaie cu jucătorii de la Dinamo, înaintea meciului cu Ungaria
Foto: bzi.ro

Galeria echipei Universitatea Cluj,  sosită în Bucureşti pentru meciul cu Ungaria, s-a luat la ceartă cu jucătorii dinamovişti, care se antrenau pe stadionul din Ştefan cel Mare.

În timp ce clujenii aşteptau galeria dinamovistă în faţa stadionului, a izbucnit un conflict, după ce un suporter a început să îi înjure pe jucătorii lui Mulţescu.

Un suporter al lui U Cluj a sărit gardul despărţitor şi a intrat pe teren, unde a fost bruscat de Alex Curtean, scrie Gazeta Sporturilor.

Jucătorul l-a luat la bătaie, iar ceilalţi colegi s-au alăturat conflictului. Doi paznici au reuşit să-l scoată pe suporterul agresat din stadion.

„Erau suporteri pe scări, vreo 50 de inşi, beţi morţi, între care patru probabil erau în comă alcoolică. Majoritatea vorbeau stricat româneşte, probabil unguri din Transilvania. Un nebun a sărit gardul, printre nişte cuie, şi s-a dus spre un maseur şi apoi a luat-o spre jucători. Se vedea că e pus pe bătaie. Toată echipa l-a bătut. Au venit doi jandarmi, l-au dus pe suporter spre tribuna II, însă suporterul nu s-a liniştit. Ar trebui să se facă un control la sînge la meciul de diseară, să nu fie lăsat nimeni sub influenţa alcoolului, fiindcă ar putea intra pe teren”, a declarat un martor.

În schimb, un suporter clujea a declarat că printre ei nu se afla niciun ungur.

„Nu era nici un ungur! Toţi sîntem români, ăla vorbea ciudat fiindcă era beat! Nu a fost vorba de vreun conflict, ci doar unul dintre noi a făcut o tîmpenie. Nu ne-am înjurat cu jucătorii lui Dinamo, noi sîntem înfrăţiţi!”, a spus un suporter de la U Cluj.