Ungureanu: Voi candida la alegerile parlamentare de pe 2 decembrie. Nu am decis încă dacă la Senat sau Camera Deputatilor

Ungureanu: Voi candida la alegerile parlamentare de pe 2 decembrie. Nu am decis încă dacă la Senat sau Camera Deputatilor
Foto: oradeiasi.oradestiri.ro

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat marți că va candida la alegerile parlamentare de anul acesta. Nu este încă hotărât dacă va candida pentru un loc la Senat sau la Camera Deputaților, urmând să decidă în funcție de circumstanțe. Ungureanu și-ar dori să candideze la Iași.

Voi candida la alegerile din 2 decembrie. În functie de circumstanțe voi decide dacă pentru Senat sau pentru Camera Deputaților și în continuare îmi exprim interesul pentru a reveni în calitate de candidat în orașul meu natal,” a spus el, ca răspuns la o întrebare, coinform Mediafax.

Pe lângă aceasta, Ungureanu a menționat că se va finaliza curând manifestul alianței electorale de dreapta la care lucrează PDL, PNȚCD, ICCD și Noua Republică, așa că ar putea fi semnat săptămâna viitoare.

El a spus și că, după ce se va finaliza platforma politică a acestei alianțe, se vor stabili sigla și denumirea, se va trece la discuțiile tehnice privind această alianță, care intenționează să prezinte candidați comuni la parlamentarele din decembrie.