USL îi cere lui Mihai Răzvan Ungureanu să comunice Parchetului numele parlamentarilor „cumpăraţi”

USL îi cere lui Mihai Răzvan Ungureanu să comunice Parchetului numele parlamentarilor „cumpăraţi”

Vicepreședintele PNL Eugen Nicolăescu i-a cerut duminică fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu ca în 24 de ore să comunice Parchetului General numele parlamentarilor despre care a spus că au fost „cumpăraţi” și care ar fi primit bani în schimbul voturilor.

Îi amintesc lui Traian Băsescu ce spunea Mihai Răzvan Ungureanu acum câteva zile – că în România se cumpără parlamentari pentru că el a văzut cu ochii lui aşa ceva. Eu cred că, dacă Mihai Răzvan Ungureanu nu spune cine sunt acei parlamentari cumpăraţi, el devine tăinuitor. El personal spune că a văzut un parlamentar care a luat bani ca să de jos un Guvern„, a declarat Nicolăescu.

Vicepreședintele PNL l-a somat public pe Ungureanu să comunice Parchetului numele parlamentarilor la care se referea, adăugând că că, în caz contrar, fostul premier devine tăinuitor.

„Îl somez public pe Mihai Răzvan Ungureanu să comunice în 24 de ore Procuraturii Generale cine e făptuitorul. În caz contrar, prin păstrarea tăcerii, devine făptaş, devine penal, devine, cu ghilimelele de rigoare, onest şi cinstit, ca Traian Băsescu”, a mai spus Nicolăescu.

Eugen Nicolăescu, apel la Mihai Răzvan Ungureanu

Embed: " />