Vanghelie: Dacă arunci cătușele în sus zi de zi, devenim imuni. Vreau să fac un program de guvernare fără cătușe, că nu ne ajută la stomac (VIDEO)

Vanghelie: Dacă arunci cătușele în sus zi de zi, devenim imuni. Vreau să fac un program de guvernare fără cătușe, că nu ne ajută la stomac (VIDEO)

Marian Vanghelie s-a prezentat miercuri la Tribunal într-un dosar în care este acuzat de fapte de corupție. La ieșire, el le-a spus jurnaliștilor că, spre deosebire de alții, niște ”copii”, el a fost mereu consecvent în declarațiile date în acest dosar și că, fiind un om demn, nu poate spune decât ceea ce vede, indiferent de cătușele pe care le tot arată DNA-ul.

Vanghelie a mai spus că vrea să construiască un adevărat partid de stânga și să ofere țării un program de guvernare, dar fără cătușe pentru că acestea nu fac bine la stomac.
”Ce să recunosc? Nu am ce să recunosc! Dacă vă uitați la prima declarație de la Înalta Curte și la cea finală o să vedeți o consecvență.

Aveam posibilitatea să mă angajez la două companii naționale, sunt președintele unui partid, nu am pe cine să influențez. Eu vreau să influențez doar electoratul ca să iau 15% în alegeri, să merg în țară, să muncesc! Voi fi ales primar și voi munci ca primar și voi merge în țară!”, a susținut Vanghelie.

Vanghelie: Dacă arunci cătușele în sus zi de zi, devenim imuni

#DIRECT_ONE_e0wnx3#

După ce jurnaliștii i-au spus că au fost oameni care l-au fotografiat pe scările Tribunalului, acesta a afirmat: ”oamenii și-au adus aminte că nu ridic mașini, că am izolat blocurile.
Toți spun: >

V-am spus că aruncatul de cătușe în sus… dacă arunci zi de zi, devenim imuni. Dacă ai demnitate, spui ce vezi. Cătușele te strâng mai tare sau mai încet, dar viața merge mai departe. Timpul va demonstra că am dreptate și demnitate!”

Întrebat dacă este pregătit să alerge alături de fiica sa, Maria, dat fiind că tocmai ce fusese văzut alergând pe scările Tribunalului, Vanghelie a răspuns: Sunt pregătit să alerg și cu Maria și după unii și alții, că nu sunt antrenați deloc săracii, dar după colțuri sunt foarte curajoși. Sunt pregătit să construiesc un partid de stânga, să am un program de guvernare, fără cătușe că nu ne ajută la stomac”.

Urmăriți B1TV.ro și pe